Parijs heeft een bepaalde ‘je ne sais quoi‘ waardoor je gegarandeerd verliefd wordt zodra je er bent. Niet gek natuurlijk voor een stad wat bekend staat als de stad van de liefde. Mocht het nou altijd jouw droom zijn geweest om in de hoofdstad van Frankrijk te wonen dan hebben we goed nieuws voor je (mits je een bankrekening hebt met ontiegelijk veel cijfers) want er staat een woning te koop pal naast de Eiffeltoren met uitzicht op de Seine.

eiffeltoren FEM FEM

Ook handig om even te laten weten, we hebben het hier tevens over het allerduurste huis van Parijs. Voor het bedrag van 220 miljoen euro kan het zomaar van jou zijn. De vorige bewoners zijn twee mysterieuze zussen uit een zeer rijke familie.

Duurste woning van Parijs

Helaas weten we niet hoe het appartement van binnen eruitziet, maar de grote ervan belooft veel. Wel kunnen we je laten zien hoe het appartement er van buiten uitziet én waar het precies ligt. Het herenhuis telt maar liefst zes verdiepingen, met de Eiffeltoren én de Champs-de-Mars als buren.  Het staat op de kruising van Avenue de Suffren en Quai Branly in het zevende arrondissement.

eiffeltoren appartement 1 FEM FEM eiffeltoren appartement 2 FEM FEM eiffeltoren appartement FEM FEM
Afbeeldingen via Google Maps

Niet alleen Parijs heeft parels van woningen, ook in Nederland staan er een aantal te koop dus mocht je nog zoekende zijn naar een woning aan de grachten van Amsterdam of liever Utrecht