Een romantische date bij kaarslicht, maar dan met je ex. In het gloednieuwe programma: Eating with my Ex: Going Dutch gaan verschillende bekende exen opnieuw met elkaar op date. Als dat maar goed gaat…

 

Temptation Island en Ex on the Beach

De deelnemers van het programma Eating with my Ex: Going Dutch zijn bekenden van programma’s zoals Temptation Island en Ex on the BeachIn de trailer van Discovery+ zie je verschillende gezichten voorbij komen. Het zijn namelijk niet zomaar exen, maar exen die een hele spraakmakende indruk hebben gemaakt in hun voorgaande realityprogramma’s. Dat kan geweest zijn door te twerken op het strand, met ruzie uit elkaar te gaan of constant maar terug te gaan naar je ex ondanks dat hij vreemd ging. Je ziet ze allemaal in Eating with my Ex: Going Dutch.

Ondanks dat ze elkaar het licht in de ogen niet gunnen, zitten ze nu toch echt weer tegenover elkaar: Damian en Shirley, zij deden in 2019 mee aan Temptation Island en je raadt het al, dat liep niet zo goed af. Ze gingen met knallende ruzie uit elkaar en wilden elkaar echt nooit meer zien.

Liefde gaat door de maag bij Eating with my Ex

De gesprekken die de exen met elkaar gaan voeren, mogen ze niet zelf bepalen. Ze krijgen bij elke gang een vraag, waar zijn/haar ex antwoord op moet geven. De vragen zijn waarschijnlijk niet de vragen waar ze op hopen, dus dat zal een hoop losmaken bij de exen.

Maar ook is er toch ruimte voor wat liefde, ze krijgen namelijk bij de rekening van het etentje, de vraag over wat hun toekomst samen is. Zal er dan toch een stel samen naar huis gaan?

Wanneer is het te zien?

Het is al snel tijd om de popcorn er weer bij te pakken, want 13 augustus verschijnt het gloednieuwe programma al op Discovery+, dus ga daar maar even goed voor zitten!

Lees ook: Deze mensen doen vermoedelijk mee aan Temptation Island