We hebben een lading juice voor je waar je u tegen zegt, want niet alleen de deelnemers van Temptation Island zijn uitgelekt, maar ook valt er wat te zeggen over de uitslag… Door middel van FBI-waardige stalking sessies zijn we achter de koppels gekomen die vermoedelijk dit jaar meedoen én weten we of ze nog samen zijn of dat de verleiding hen toch te groot is geworden…

Temptation Island 2021

Na de finale van Love Island, Ex on the Beach en het genieten wat we doen van de afleveringen van De Bachelor, staat binnenkort onze favoriete guilty-pleasure op ons te wachten! In Temptation Island gaan koppels de ‘ultieme relatietest aan’ en testen ze of ze hun partner wel echt kunnen vertrouwen. Hoe ze dat doen? Door de koppels twee weken lang uit elkaar te halen en op verschillende eilanden met bloedmooie vrijgezellen te plaatsen! Klinkt als een heel slecht plan voor de koppels, maar als fantastisch beeldmateriaal voor ons!

Opnames

Twee weken geleden begonnen de opnames van Temptation Island 2021: Love Or Leave. Ook dit jaar wordt het weer gepresenteerd door onze geliefde Monica Geuze. De mannelijke presentator is dit jaar geen Kaj Gorgels (jammer!), maar oude bekende Viktor Verhulst. Verder weten we dat dit jaar Temptation zich helemaal niet bevindt op een ‘Island’, maar in het Spaanse stadje Sitges, in de buurt van Barcelona.

Deelnemers

We mogen de mensen achter @team_tempa op Instagram bedanken, want met hun stalker skills zijn ze achter twee koppels gekomen die dit jaar meedoen. Let’s take a look…

Wouter en Julia

Wouter is personal trainer en vormt een koppel met de 24-jarige Julia, die de eigenaresse is van een wenkbrauw- en wimpersalon.

Nico en vriendin

Nico is een oude bekende: de Vlaamse zat namelijk in het seizoen van Ex on the Beach 2018! Dit jaar geeft hij de voorkeur aan een andere reality show, namelijk Temptation Island! Over zijn vriendin is helaas nog niks bekend, maar het is ieder geval bevestigd dat Nico meedoet!

temptation island
@Televizier

De uitslag

Het houdt niet op met de uitgelekte pret, want ook over de uitslag hebben we informatie weten te vergaren. Zo zien we dat Nico helemaal alleen in een taxi naar huis zit… Oei! Dit belooft niet veel goeds. Gelukkig is er ook goed nieuws, want Wouter en Julia delen dezelfde foto’s van hun bagage, wat betekent dat ze samen gereisd hebben. Mocht er wat gebeurd zijn in Spanje, zouden ze het vast geen vliegtuigreis vol met elkaar houden, dus dit moet een goed teken zijn!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa)


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa)

Lees ook: Deze 10 laatste beauty’s gaan proberen het hart van Tony Junior te veroveren