Wij hebben hier in Nederland de afgelopen weken kunnen genieten van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Het programma was een groot succes en dat is bij andere landen ook opgevallen. Er zijn nu namelijk andere landen die het iconische programma ook willen maken!

Echte Meisjes in de Jungle andere landen internationaal
Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

Echte Meisjes in de Jungle

Voor iedereen die het helemaal gemist heeft waar dit programma over gaat geven we even een snelle samenvatting. In Echte Meisjes in de Jungle worden 12 meisjes de jungle in gestuurd om daar in twee teams tegen elkaar te strijden. Dat is voor alle meiden die gewend zijn aan de luxe wel even wennen, want de jungle is alles behalve luxe.

Elke aflevering krijgen de meisjes challenges die ze moeten winnen voor de beste slaapplaats of meer geld in de pot. Ook valt er elke aflevering iemand af van elk team en moet dat meisje de jungle verlaten. Maar in het programma draait het absoluut niet alleen maar om het winnen van de challenges, er is namelijk veel meer drama tussen de meisjes. En dat levert echt hilarische momenten op.

Internationaal

Via Reality.nl kwamen we te weten dat één van de ‘Echte Meisjes’, Janice Blok, samen met Valerio naar London is gegaan. En niet voor een gezellige girlstrip, nee ze zijn daar heen gegaan voor werk. Ze zijn namelijk gevraagd om daar Echte Meisjes in de Jungle te vertegenwoordigen.

Hun taak is dus om te vertellen wat het programma precies inhoudt en wat de doelstelling is. Om dan uiteindelijk op die manier de rechten van het programma te verkopen aan andere landen zodat het ook kan worden gemaakt door andere landen.

Janice heeft op haar Instagram Stories een aantal foto’s gedeeld waarop je haar kan zien samen met Valerio in Londen. Ze laat weten dat het goed ging en zet bij een selfie de tekst: “We did well!” Ook kunnen we zien hoe het programma misschien wel gaat heten in andere landen: “Reality Queens of the Jungle”, wij zijn heel erg benieuwd!

Scherm­afbeelding 2023-03-02 om 14.55.30 Scherm­afbeelding 2023-03-02 om 14.55.36

Nieuw seizoen

Maar misschien hoeven we helemaal niet te wachten totdat er een internationaal seizoen komt. Valerio hint er namelijk op dat er een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle komt. Hoe geweldig zou dat zijn!