Hoewel we al afscheid moesten nemen van onder andere Temptation Island en Love Island, komen er gelukkig weer een aantal leuke guilty pleasures aan — zo ook het derde seizoen van Prince Charming. Enne, de eerste beelden zijn veelbelovend!

Eerste beelden Prince Charming trailer
Bron: Prince Charming

Prince Charming

In dit seizoen is het de beurt aan de nu nog single Diego González-Clark. Diego kan voor sommige bekend voor komen. Hij speelde in musicals zoals: Disney’s Aladdin, Warhorse, Beauty and the Beast, On Your Feet!, Mamma Mia! en Kinky Boots. Waar Diego ook ontzettend trots op is, is dat hij een alleenstaande vader is van zijn zoontje Sem. Hij vertelt op Instagram dat hij zijn zoontje via een adoptie-traject heeft gekregen en dat het nogal een rollercoaster was.

Diego heeft dus een leuke baan en een prachtig kindje. Eén ding mist er nog en dat is liefde. Dit is ook de reden waarom Diego besloot om mee te doen aan het programma. Aan Videoland vertelt Diego: “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”

Charm me

Het is aan de 12 mannen om het hart van Diego te veroveren. Bij wie gaat dat lukken? Dat kunnen we uiteraard nog niet uit de trailer halen, maar wat we wél opmerken is dat er wéér een hoop drama aan zit te komen. Maar ook een hoop gevoelens, kriebels en misschien wel ware liefde? Alle ingrediënten zijn in ieder geval aanwezig voor een intens seizoen. Het wordt Smullen met hoofdletter S.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten voordat de afleveringen op Videoland staan. De zoektocht naar liefde van Diego is vanaf 15 december te zien op Videoland. Counting down the days!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)