Temptation Islands Annebel en René go way back. De twee zijn al zo’n vijf jaar samen en zijn ondanks hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave nog altijd een gelukkig koppel. Sterker nog, de twee stappen binnenkort zelfs in het huwelijksbootje. Benieuwd hoe het koppel eruit zag toen ze nog maar net samen waren? Wij laten het je zien.

rené annebel
Bron: @rene.spoelstra

Deelname aan Temptation Island

We zien het niet vaak, maar heel af en toe overleeft een koppel het Temptation-avontuur. René en Annebel zijn hier het uitstekende voorbeeld van. Ondanks dat de twee de Temptation aangingen, kwam het stel er al gauw achter dat ze meant to be waren. René was zelfs zo overtuigd van zijn liefde voor Annebel, dat hij tijdens het laatste kampvuur op één knie ging.

Vijf jaar samen

René en Annebel zijn al vijf jaar een gelukkig koppel, dus al vanaf het begin van hun twenties waren de twee een setje. En je raadt het al: de twee zijn door de jaren heen behoorlijk veranderd. Via Instagram besluit René een kiekje met Annebel uit de oude doos te delen. Hij doet mee met de trend waarbij je de eerste- en laatste foto met je partner moet delen.

Bron: @rene.spoelstra

Op de kiekjes zien we een enorm jonge René (zonder baardje) en ook spotten we bij Annebel een jonger koppie. Toch moeten we één ding toegeven: het koppel ziet er op beide kiekjes onwijs goed uit. René, meer kiekjes uit de oude doos please. 

Lees ook: TikTokker deelt geheimzinnige video over Love Island-deelnemer