Zon, knappe singles en een gratis vakantie: het zijn allemaal redenen waarom je aan Love Island zou kunnen doen. Maar de belangrijkste reden van alle deelnemers is uiteraard het vinden van ware liefde. Er zijn in het nieuwe seizoen al flink wat steady koppeltjes. Maar blijkbaar heeft één van de Islanders vanwege zijn deelname een dame in Nederland laten zitten.

Video op TikTok

We hebben allemaal kunnen zien hoe Remco in eerder seizoen van Love Island halsoverkop de villa moest verlaten. Er was in Nederland een dame waar hij het voor het programma gezellig mee had, die uiteindelijk toch zijn hart wist te veroveren. En jawel, dit besefte hij pas tijdens zijn deelname aan het programma.

Of er een gevalletje Remco 2.0 aan zit te komen, dat weten we niet. Maar uit een geheimzinnige TikTok-video blijkt dat een van de Islanders in Nederland een dame heeft achtergelaten.

‘Niet wat we hadden verwacht’

Op TikTok zien we non stop de video’s met de stem: “Ja, doe maar. Ow, dat is niet wat we hadden verwacht.” Ook TikTokker @noukiememes doet mee aan de trend en deelt een geheimzinnig bericht over één van de Islanders.

“Met een jongen afspreken… Ineens een paar dagen niks van hem horen”, lezen we in de tekst bij de video. Waarna er vervolgens in beeld verschijnt: “Hij die meedoet aan Love Island.”

@noukiememes♬ Das nie wat we hadda verwachhttt. – 🌌 art by Kaitlyn 🌌

Over welke Islander de TikTokker het precies heeft, is niet duidelijk. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd of deze onthulling nog een staartje gaat krijgen. To be continued…

Lees ook: Tweeling bombshells maken intrede in Love Island-villa