Tijdens het uitgaan heb je een leuke jongen ontmoet. Wanneer de kroegen sluiten besluiten jij en je vriendinnen om nog bij hem en zijn vrienden op afterparty te gaan. Het begint buiten langzaam licht te worden, het wordt toch maar eens tijd om naar huis te gaan. Of je blijft. Het wordt het laatste. Herkenbaar? De volgende situaties dan waarschijnlijk ook.

1. Waarom heeft hij maar één kussen?

Hij is in slaap gevallen. Je wilt je omdraaien en even de ruimte voor jezelf nemen, maar dan kom je tot de ontdekking dat hij maar één kussen heeft. Waarom in vredesnaam? Oké, dan maar zo proberen te slapen. Je blijft maar draaien, dit gaat niet werken. Maar om nu het kussen onder zijn hoofd vandaan te trekken of om zo dicht bij hem te gaan liggen dat zijn adem in jouw gezicht blaast zie je ook niet echt zitten. Waarom ben je hier niet eerder achter gekomen?

2. Help, ik moet poepen

The most awkward situation en je hoopt dat het je nooit overkomt. Maar het is nu eenmaal een menselijk dingetje en we kunnen het, jammer genoeg, niet plannen. En dan zal je net zien dat je op dat shining moment heel nodig moet. ‘Ik ga nog even snel naar het toilet.’ Nu maar hopen dat hij het niet hoort (of ruikt).

3. Hoe the fuck werkt de doucheknop?

Na een korte nacht ben je wel toe aan een heerlijke warme douche. Naast je ligt nog iemand te snurken, dus je besluit heel voorzichtig uit bed te gaan. Handdoeken, waar zijn de handdoeken? Oké, gevonden. Je hebt alles verzameld en gaat onder de douche staan. Maar dan, hoe the fuck werkt die doucheknop? Naar links is toch warmer? Of gaat hij dan juist aan? Je staat al een tijdje te klooien en begint het koud te krijgen in je niksie. Toch maar even een handdoek omslaan. Ineens gaat hij aan. Fijn, handdoek kletsnat. Gelukkig heb je er twee gepakt. Het water wordt ineens ontzettend heet. Snel draai je aan de knoppen, maar helaas weer de verkeerde, wat je weer terug bij af brengt. Laat maar, je doucht thuis wel.

4. Het ontbijt bestaat uit taaie boterhammen met kaas

Een man die alleen woont heeft 9 van de 10 gevallen geen chiazaad, yoghurt, aardbeitjes of zelfgemaakte bananenbrood in huis. Waarschijnlijk zal je het moeten doen met een boterham van minstens twee dagen oud en heb je keuze uit kaas of pindakaas als beleg. Je mega healthy, verantwoorde ontbijtje kan je dus wel op je buik schrijven. Óf, als het echt heel gezellig was, kun je voorstellen om ergens te gaan ontbijten. Onze grote broers van MAN MAN hebben 3 ontbijtspots in Amsterdam voor ons op een rijtje gezet. Zo kun jij voor je chia-ontbijtje gaan en kan hij ook nemen wat hij wil.

herkenbare-situaties-femfem

5. De ochtend wanneer er meerdere mensen thuis blijken te zijn

Gisteren leek het een heel goed idee om met hem mee te gaan. Maar terwijl hij onder de douche staat, hoor je stemmen van zijn huisgenoten, of erger, zijn ouders. Het liefst sneak je de trap af, rechtstreeks naar de voordeur. Maar de kans dat je niemand tegenkomt is heel klein. Gisteren had je hier geen problemen mee, maar zonder drank op voelt het toch net iets ongemakkelijker om zijn vrienden of wie dan ook onder ogen te komen. Toch maar een ontbijtje buiten de deur?

Is het nu allemaal een groot succes en komen deze situaties (gelukkig) niet voor? Dan maak je hem zo helemaal gek tijdens jullie vrijpartij.