De eerste keer is toch wel een begrip. We gaan hier allemaal een keer doorheen dus het blijft een onderwerp waar simpelweg veel interesse in is. Geen wonder dat onderzoekers losgaan op dit onderwerp. Hoewel leeftijden veel onderzocht zijn, kozen de onderzoekers van the journal of sex research voor een ander gedeelte. Zij onderzochten namelijk de meest voorkomende plek tijdens een eerste keer. De uitkomst is nogal verrassend.

Eerste keer op deze plek

Hoewel we waarschijnlijk allemaal denken aan een bed, is dit dus niet dé meest populaire plek waarop koppels het voor het eerst doen. Het meest gegeven antwoord onder zowel mannen als vrouwen was namelijk de auto. Maar liefst 8% gaf aan dat zij het voor het eerst hebben gedaan in een auto. Verder blijkt de auto sowieso een populair plekje om de daad te doen. Zo’n 59% van de ondervraagden heeft namelijk wel eens seks in de auto. Laat dat maar even op je inwerken.

Voor degene met een hoofd vol vraagtekens uiteraard nog een kleine uitleg. De populariteit van een auto valt namelijk prima te verklaren. De wetenschappers geven aan dat een auto eigenlijk best wat privacy kan bieden. Dat betekent dus sowieso dat je niet gestoord wordt door je moeder of je kleine broertje. Best logisch, toch? Verder is een auto, als je deze hebt, eigenlijk altijd binnen bereik. Je kunt er dus gemakkelijk bij.

Romantiek ten top

Hoewel het op het eerste gezicht helemaal niet zo lijkt, vinden tóch veel mensen dat het best romantisch kan zijn in een auto. Oké, er mist misschien wat comfort en je kunt gespot worden door anderen. Toch zorgt dit niet voor een minder positieve en romantische ervaring voor mannen en vrouwen. Het is volgens deze wetenschappers dus best de moeite waard om het te proberen. Mocht je nu een klein beetje geïnteresseerd zijn? Wij hebben de beste tips voor een goede vrijpartij in de auto.

Lees ook: Heerlijk verfrissend: dit zijn de beste manieren om seks te hebben onder de douche