Ja, jongens en meisjes: seks onder de douche kan een fijne ervaring zijn. Natuurlijk staan jullie veiligheid en genot wel op de eerste plaats. Met deze tips komt dat helemaal goed!

seks onder de douche FEM FEM

Maak seks onder de douche minder gevaarlijk

Seks onder de douche kan best gevaarlijk zijn. Het is nat en daardoor dus ook glad. Heel toevallig een douchestoel in huis? Great, use it! Deze stoel helpt al een hele hoop bij de veiligheid van je shower sekspartij. Ook een rek voor je handdoeken kan goed van pas komen, als je die hebt natuurlijk. Wil je seks onder de douche een regelmatig ding maken? Dan kan een rek, mits het dichtbij staat, voor stabiliteit zorgen. Heb je net zoals de meeste van ons een lege douche? Dan is de muur echt je beste vriend. Deze bad boys geven je ook de stabiliteit die je nodig hebt.

Houd je voeten op de grond

Ik lees vaak van alles en nog wat over seksstandjes onder de douche waarbij je partner je optilt of jullie beide op de grond liggen. Hoewel ze er leuk uitzien zijn deze standjes uitermate onrealistisch! Waarom? Ten eerste is de vloer waarop je doucht heel hard en nat! Ten tweede is je balans houden onder de douche cruciaal dus zou het echt niet handig zijn als iemand word opgetild! Hou allebei jullie voeten op de grond voor stabiliteit voor jullie beide en een stuk minder valgevaar!

Gebruik glijmiddel

Het klinkt zo logisch, je bent onder de douche dus ben je vast wel nat genoeg, toch? Dat er water over je lichaam heen valt betekent niet dat je daar beneden ook nat bent. Zo werkt je lichaam helaas niet. Water droogt nou eenmaal sneller op en is dus geen goede vervanging voor glijmiddel. Glijmiddel op waterbasis zijn sowieso een afrader. Probeer in plaats daarvan een glijmiddel op siliconenbasis. Waarom? Glijmiddel op deze basis zijn een stuk langduriger tijdens je vrijpartij.

Wees voorzichtig met zeep

Elkaar inzepen ziet er sexy uit maar dat is het niet altijd. Doordat jij en je partner elkaar aanraken op de meest intieme plekjes is het logisch dat de zeep daar ook kan komen. Zeep hoort niet in je ogen, mond, vagina of plasbuis te komen. Komt je zeep daar wel? Dan gaat het branden en irriteren wat niet zo sexy is.

Focus op meer dan de penetratie

Seks onder de douche is een stuk geiler als jij je op meer focust dan alleen de penetratie. Voorspel is ook hartstikke leuk en er zijn eindeloos veel opties. Ontdek elkaars lichamen door elkaar aan te raken, te strelen, te voelen en te wrijven. Lukt de penetratie niet door jullie verschillende lengtes of het gemis van stabiliteit. No problem! Focus je op voorspel met een happy end en alles komt goed.

Weet je wat ook fijn onder de douche is? Jezelf ontdekken met seksspeeltjes. One lucky woman krijgt er zelfs betaald voor!