Voor elke vrouw is Jennifer Lopez op een of andere manier een inspiratiebron. Je zou de zangeres, actrice, danseres en mode-icoon zeker niet 52 jaar schatten. Maar wat is haar geheim voor zo’n fit en gezond lichaam? Haar eetdagboek verklapt daar veel over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Ontbijt

Jennifers favoriete smoothie is gemaakt met rood fruit, Griekse yoghurt, kaneel, honing, ijsblokjes, citroensap, en ‘the magic ingredient’: eiwitpoeder. Hier start ze dan ook haar dag mee. Als ze dit niet doet, is het havermout met fruit. Ze drinkt alleen cafeïnevrije koffie. Jennifer heeft zelfs al jaren geen cafeïne gedronken. Ze drinkt de hele dag water om gehydrateerd te blijven. Bye energy

Lunch

In de middag eet Jennifer altijd een gezonde, koude maaltijd. Ze eet vaak een salade met groenten, zalm, paprika en courgette: allemaal onbewerkt. Pompoenzaadjes, feta en sjalotjes doet ze er nog bij voor wat extra smaak. Citroensap en olijfolie zijn de enige producten die ze voor haar dressing gebruikt. 

Jennifer eet er op een dag meestal nog ongezouten noten bij. Haar proteïne haalt ze uit eieren, kalkoen, vis en kip. Volgens haar zijn eiwitten noodzakelijk voor het tegengaan van eetbuien. Dit doet J.Lo omdat ze je lang een vol gevoel geven en het de perfecte brandstof voor je spieren is. 

Diner

Samen met de kinderen eten is voor J.Lo een prioriteit als ze thuis is. Dan staat er vaak proteïnerijk voedsel met groenten en bruine rijst op tafel. Zoete aardappel, kippenborst en quinoa zijn echte faves van Jennifer. Als ze onderweg is, eet ze vaak buiten de deur. Maar ook dan eet ze gezond, zoals salade of vis met groenten. En dan ook: veel water.

Dessert

Ja, zelfs J.Lo eet af en toe een ongezond tussendoortje, maar wel met mate. “Ik honger mezelf echt niet uit”, zegt ze daarover. Haar guilty pleasures zijn choclate chip-ijs en choclate chip-cookies. Maar ook een stuk taart laat ze liever niet staan. Yummy!

Lees ook: Creepy! Deze celebrities hadden ooit te maken met een stalker