Elke week zitten we weer met smacht te wachten op een nieuwe aflevering van Temptation Island. Ondertussen komen er links en rechts allemaal spoilers voorbij van de kandidaten. Zo ook van Efrain en Aylin van Temptation Island. Ze kwamen pas in de derde aflevering het programma binnen, maar stelen voor een groot deel de show. Hun relatie hangt aan een zijden draadje, omdat Efrain het wel heel erg leuk heeft met Shallie. Maar zijn Efrain en Aylin nu nog bij elkaar? Dat is de grote vraag!

Efrain en Aylin van Temptation Island

Het is algemeen bekend dat de deelnemers van het programma zich moeten houden aan bepaalde regels. Zo ook Efrain en Aylin van Temptation Island. Je mag niks uitlaten over of je nog samen bent en wij waren in de veronderstelling dat je ook niet publiekelijk samen gezien mocht worden. Blijkbaar hebben de deelnemers van dit seizoen een beetje lak aan die regels. Efrain en Aylin worden namelijk nog regelmatig samen gezien. Ook dit weekend werd het stel wederom samen gezien; ze waren namelijk samen op een feestje.

Ook zijn Efrain en Aylin van Temptation Island beide ontzettend actief op Instagram. Zo beantwoorden ze meerdere keren per week vragen over het programma, zichzelf en elkaar op hun Instagram stories. Efrain praatte bijvoorbeeld bepaalde dingen die hij in het programma gezegd heeft over Aylin goed en Aylin had nog wel iets te zeggen over single Shallie. Ze praten nog steeds erg goed over elkaar dus ook dat wijst erop dat de twee misschien nog steeds bij elkaar zijn.

Nico en Donna

Het is al erg opvallend dat Efrain en Aylin samen zijn gespot op een feestje, maar er is meer. Ook Nico en Donna samen zijn gespot. Ze waren samen op hetzelfde feestje als Efrain en Aylin. Het is natuurlijk mogelijk dat ze, ondanks alle shade die gegooid wordt in het programma, alsnog als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan. Maar de mogelijkheid is er ook dat er nog een beetje liefde is tussen het koppel.

Lees ook: Heeft Temptation Island’s Delphine een ander liefje?