Nico is als je het ons vraagt de knapste mannelijke deelnemer uit Temptation Island dit jaar. Hij is al 2,5 jaar samen met zijn lover Donna en we snappen helemaal dat ze als een blok voor de knappe Nico viel. Maar hoe zag deze man er vroeger uit? Wij hebben wat foto’s opgespeurd.

Nico temptation island
@Instagram NicoGossye

Nico Gossye

De oplettende kijker kan de 26-jarige Nico Gossye herkend hebben! Hij deed namelijk eerder mee aan het programma Ex On The Beach: Double Dutch. Omdat er in dat seizoen veel grote namen meededen, stond Nico niet erg in de spotlights. Nu, die jaar later, heeft hij een vriendin Donna. De twee hebben samen een appartementje en twee hondjes. Ahhh! 

nico donna
@Instagram NicoGossye

Nu kan het misschien lijken voor de buitenwereld dat het stel alles voor elkaar heeft. Echter speelt er een hoop wantrouwen bij Donna. Omdat ze erg onzeker is kan ze nog wel eens jaloers zijn. En dit vindt Nico niet relaxed. Met hun deelname aan Temptation Island wil Nico bewijzen dat hij wél te vertrouwen is, zodat Donna zich geen zorgen meer hoeft te maken. Misschien is een relatie therapeut spreken een passendere oplossing. Maar wie zijn wij om te oordelen…

Vroeger

We doken Nico zijn Facebook pagina in opzoek naar foto’s van vroeger. En we herkennen hem bijna niet meer terug! We kunnen wel zeggen dat deze man goed is opgedroogd.


Hoe schattig zijn deze foto’s? Hoewel Nico er vroeger al smooth uitzag, is hij wel een stuk aantrekkelijker geworden. Deze foto’s zijn van 2015, wat betektent dat dit 6 jaar geleden was, en Nico hier dus 20 jaar oud was. Bless puberty! 

Lees ook: Onherkenbaar: zo mag Pommeline van Temptation Island er vroeger uit