Mannen blijven vreemde wezen en soms snappen we gewoon niet wat er in hun koppie omgaat. Hoewel we soms denken te weten hoe we punten scoren bij de mannen, is dit in werkelijkheid géén koud kunstje. Gelukkig zijn wij hier om je een handje op weg te helpen. Met deze eigenschappen maak jij indruk bij de mannen.

#1 Ambitie

Je weet wat je wilt en hebt duidelijk voor ogen hoe je dit doel gaat bereiken. Mannen houden van een vrouw met ambitie. Dit betekent niet dat er zes nummers op je bankrekening moeten staan, maar het is wel aantrekkelijk als je doorzettingsvermogen en energie hebt.

#2 Compassie hebben

Het kost niks om aardig te zijn. Mannen vinden het stiekem wel fijn als ze de ruimte krijgen om hun emoties te tonen. Ze zijn opzoek naar een comfortzone waarin ze zonder schaamte kunnen bespreken wat hun draws zit of waar ze zich mee bezig houden.

#3 Humor

Dit is misschien wel de eigenschap die mannen het meest aantrekkelijk vinden. Als een vrouw geen humor heeft is dit een echte no go. Natuurlijk hoef je geen Nienke Plas te zijn en continu grappen te tappen, maar als je zijn jokes niet begrijpt kan dat nog wel eens zorgen voor ongemakkelijke momenten.

#4 Zorgzaam zijn

Onbewust zijn mannen toch opzoek naar de moeder van hun kinderen. Ze zullen een zorgzame vrouw dan ook sneller als wifey material zien. Daarnaast vinden mannen het ook enorm fijn om vertroeteld te worden door een vrouw.

#5 Zelfverzekerd zijn

Confidence baby! Niets is aantrekkelijker dan een vrouw die een goed gevoel van eigenwaarde heeft. We got it, iedere vrouw heeft haar onzekerheden en dit is meer dan normaal. Toch is het heel aantrekkelijk wanneer jij sterk in je schoenen staat en vraagt om wat je wilt. Nice girls don’t get the corner office ;).

#6 Een gezonde levensstijl

Hoewel mannen niet zitten te wachten op een vrouw die enkel op een blaadje sla kauwt terwijl ze nóg een spa rood met citroen bestelt, vinden mannen het toch aantrekkelijk als een vrouw een gezond leven leidt. Eet je groenten en fruit en beweeg. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

#7 Verzorgd zijn

Je hoeft geen Doutzen Kroes te zijn om punten te scoren bij de mannen. Wel kunnen mannen het waarderen als je niet als een slons naast hem op de bank zit. Een beetje make-up, mooi verzorgde nagels en een lekker luchtje is genoeg.

Lees ook: Met deze 18 speciale complimentjes laat je iedere man blozen