Keanu, je zult hem vast nog wel kennen van het spraakmakende Ex on the Beach-seizoen van het afgelopen jaar. Samen met Dusty was hij zeker één van de spraakmakende mannen in de villa. Dit kwam natuurlijk ook door het opvallende avontuurtje met Dusty, Imke en Lesley. Toch lijkt het erop dat hij vandaag de dag toch iets volwassener is geworden, en onthult hij spijt te hebben van zijn acties tijdens Ex on the Beach.

Bron: Ex on the Beach

Veel dingen anders doen

Zijn tijd in de Ex on the Beach villa omschrijft Keanu achteraf als ‘jong en zorgeloos’. “Toen ik begon, ging ik er vol voor en heb ik wekenlang genoten. Maar als ik nu nog eens zou meedoen, zou ik heel veel dingen anders doen”, geeft hij toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Moors (@dannymoors)

Een unieke ervaring

Al met al vond Keanu het wel een ontzettend unieke en leuke ervaring. Zo vertelt hij: “Mijn leukste herinnering was elke dag wakker worden in een villa met allemaal leuke en gekke mensen. Het is echt een unieke ervaring.” Maar de vraag is dan natuurlijk: gaan we de volwassen versie van Keanu een keer terugzien op de tv? “We gaan zien wat er op mijn pad komt, maar wie weet zien jullie mij ooit terug in het programma!”

Nieuw seizoen

Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws rondom Ex on the Beach: Double Dutch. De serie komt eindelijk weer terug, met een gloednieuw seizoen. Op 12 juni mogen we weer genieten van een seizoen vol lust, liefde, intimiteit, drama en secret surprises van de tablet of terror… 

Nog heel even geduld dus! Wij kunnen niet wachten.

Lees ook: Dit zijn de 8 ‘originals’ in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch