Thomas Berge (31) en Elianne Zweipfenning (23) – bekend als host van Rumag, zijn nog maar kort een setje. Onlangs poste Thomas een super lieve foto op zijn Instagram waar hij zijn vriendin de hemel mee in prijst. Maar wie is deze knappe blondine nu? Let’s find out.

Nice to meet you

Elianne Zweipfenning, de uit Sittard afkomstige presentatrice van platform Rumag, is sinds een paar weken aan het daten met zanger Thomas Berge. De vonk is overgeslagen nadat de twee elkaar hebben ontmoet op de set van de videoclip ‘Nooit had ik door’. Hoewel de relatie pril is, kunnen volgers en fans van Thomas de laatste liefdesupdates volgen via zijn Instagram-account. Daar plaatst hij regelmatig een nieuwe foto met Elianne mét een liefdesverklaring.

Opnieuw geloven in de liefde

Hoewel de 31-jarige zanger uit Enschede al enige tijd als vrijgezel door het leven ging, lijkt hij hier een einde aan te hebben gemaakt. Na te zijn geblokkeerd op datingsapps omdat hij gebruik maakte van zijn artiestennaam, liet zijn management weten op het moment weer te slagen in de liefde. Thomas is nog maar kort met zijn nieuwe vriendin, maar in haar heeft hij de ware gevonden. Dat laat hij weten met de volgende tekst: ‘Jij kwam op het beste moment, liet me zien wat ik altijd heb gemist… Je liet me weer geloven in de liefde en dat het ook precies kan zijn hoe ik het altijd voor me zag… Jouw liefde, vrolijkheid en onvoorwaardelijke steun maakt me tot de man wie ik nu ben, I love you.’

Met zo’n bijna zesduizend volgers op Instagram is de blondine hard aan de weg aan het timmeren voor een glansrijke carrière in de showbizz- en entertainmentwereld. Elianne, of Ellie, is afgestudeerd als performing artist in acteren, dansen en zingen. Een multitalentje dus. Lekker voor mekaar Thomas!

Lees ook: maak kennis met Amelia Hamlin, de nieuwe vriendin van Scott Disick