Er is nooit een dag saai in het leven van The Kardashians-clan. Afgelopen weken was de scheiding van Kim en Kayne topic, Khloé zou weer zwanger willen raken van haar ex Tristan, Kourtney heeft schijnbaar een nieuwe lover, Kylie zou het weer heel goed kunnen vinden met Travis en Kendall heeft haar relatie met basketballer Devin Booker bekend gemaakt.

Houden we het nog bij? Daar komt nu ook nog Scott Disick bij. De ex van Kourtney heeft een paar jaar gedatet  met model Sofia Richie, maar heeft nu een nieuwe liefde gevonden in model Amelia Hamlin.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amelia (@ameliagray)

Amelia Hamlin

Na zijn relatie met Sofia Richie, gingen vorig jaar verschillende geruchten de ronde. Zo zou Scott Disick terugkeren bij ex Kourtney Kardashian en werd hij daarna meerdere keren gezien met model Amelia Hamlin. Amelia is de 19-jarige dochter van actrice en Real Housewives of Beverly Hills-ster Lisa Rinna en Mad Men-acteur Harry Hamlin, die in 1997 met elkaar trouwden. Voor Amelia kregen ze nog een dochter, Delilah. Harry heeft uit een eerdere relatie ook nog een zoon, Amelia’s stiefbroer Dimitri.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amelia (@ameliagray)

Daarnaast is Amelia een professioneel model, ze werkte onder andere met Kim Kardashian’s merk Skims en Levi’s samen. Ook op Instagram doet ze het goed, ze heeft bijna 800.000 volgers en werkt samen met merken als Motorola, L.A. Collective en Hudson Jeans.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amelia (@ameliagray)

Eetstoornis

Amelia gebruikt haar Instagram account niet alleen maar voor mooie plaatjes, maar ook voor wijze lessen. Zo had het model een eetstoornis, waarin ze erg de weg kwijt raakte. Het model is er nog lang niet, verteld ze open op haar account, maar de steun van haar fans doet al wonderen!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amelia (@ameliagray)

Relatie Scott

Een insider vertelde over de relatie tussen Scott en Amelia. “Scott and Amelia are talking and hanging out, but neither are looking for anything serious,” vertelt de insider aan E! News. “He is enjoying her company. She doesn’t spend time with the kids at all and Scott only sees her on his days off from his kids.” Wij zijn benieuwd hoe lang het koppel bij elkaar blijft.

Amelia FEM FEM
@letthelordbewithyou Instagram

Lees ook: Kendall Jenner deelt Instagram story van haar nieuwe vriend