Dé dag komt er weer aan. Je mag er weer een jaartje bij optellen. Excited? Of toch een realisatie-momentje, omdat je de wellicht de 30 aantikt? Toch vinden wij dat jij elk jaar weer je verjaardag moet vieren. Waarom? Dat leggen wij uit in de onderstaande redenen.

Verjaardag vieren Fem Fem

Overvolle agenda’s

Iedereen heeft het druk met onder anderen werk, sport, kids of een relatie. Je ziet door de overvolle agenda je vrienden niet zo veel als dat je zelf zou willen. Op deze dag maken je vrienden (als het goed is) vrij voor jouw speciale dag, je verjaardag. Je kan op deze dag dan extra genieten van iedereens aanwezigheid en je hebt de kans om goed bij te praten.

Wees creatief

Blokjes kaas en schijfjes worst op tafel, allemaal zittend in een kringetje, klagen over werk; zo hoeft het allemaal niet te zijn. Wees creatief met jouw verjaardagsplanning, misschien vind je dan je verjaardag vieren al een stuk leuker. Denk bijvoorbeeld aan: lekker relaxt op het terras, een high tea of een hippe high wine? Of misschien gewoon in het park met de kids, de kinderen lekker rondrennen en jullie op de bankjes in de zon genieten en bijpraten.

Verwachtingen

Heb jij veel verwachtingen voor je aankomende verjaardag? Hoop jij stiekem op een surprise party? Als jij het elk jaar zelf je eigen verjaardag viert, kun je bijna nooit teleurgesteld worden. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk. En wat is fijner dan het idee van niet teleurgesteld worden!

Fissa

Iedereen houdt van een goed georganiseerd feestje, toch? Je maakt niet alleen jezelf blij want geloof me, al je gasten zul je ook niet horen klagen. Zoals er eerder werd vermeld, even weg uit die overvolle agenda en bijkletsen met een wijntje klinkt voor niemand slecht in de oren.

Bonus: cadeautjes

Zeg nou eens eerlijk.. Tegen cadeautjes zeg je geen nee toch? Misschien vind je het wel moeilijk wat je moet zeggen tijdens het ontvangen van cadeautjes, begrijpelijk. Toch is het leuk als je bijvoorbeeld iets krijgt wat je altijd al wilde hebben en alleen jouw vriendinnen toevallig nog wisten..

Ben jij toevallig jarig in de zomer? Dan is dit artikel wat voor jou: Deze 5 dingen herken je als je jarig bent in de zomer!