Dus je vriendin tikt de dertig aan. Dit moet uiteraard gevierd worden. Ja, je kan er voor kiezen om een surpriseparty te organiseren ergens in een kroeg  maar je kan er ook voor kiezen om al haar beste vrienden bij elkaar te trommelen en het op een andere manier aan te pakken: met een uitje. Wij hebben de leukste uitjes verzameld om jouw vriendin mee te verrassen en te vieren dat ze vanaf nu onderdeel is van de Dirty Thirty Club.

Greenhouse Camping Buitenland

Vlakbij Emmen, dichtbij de grens van Duitsland, vindt je Camping Buitenland. Plan een weekend getaway hier naartoe met je vriendin en als het lukt, verras jullie jarige bestie hiermee. Desnoods probeer je haar geblinddoekt daar heen te krijgen – nog leuker! Wat je nodig hebt: lekker veel drank, lekker veel snacks en ze heeft gegarandeerd een verjaardag wat ze nooit meer zal vergeten.

De Greenhouse is gekenmerkt door haar glazen karakter want ben je binnen, dan ben je eigenlijk ook een soort van buiten. Het huis heeft drie slaapkamers (geschikt voor 4-8 mensen), een ruime leefkeuken met een nostalgische gietijzere Morsø houtkachel. Buiten kan je lekker met z’n alle relaxen in hangmatten en kan je bbq-en en marshmallows roosteren boven een kampvuur.

Boulevard Leopold

Een van de mooiste Bed & Breakfasts vindt je net over de grens in Antwerpen: Boulevard Leopold. Dit is een oude herenhuis aan de Belgielei met drie kamers en ook twee fantastische appartementen. Alles hier straalt de negentiende eeuwse bourgeoisie uit en ook is álles hier fotogeniek en bonus: het is gelegen in een stad wat genoeg te bieden heeft qua shoppen en eten waardoor dit gegarandeerd een succes gaat zijn als birthday uitje. Bekijk hier onze tips voor Antwerpen.

Boulevard Leopold FEM FEM Screen Shot 2018-08-08 at 16.31.29 Boulevard Leopold 2 FEM FEM

Citytrip met je bestemming als verrassing

Niet alleen een verrassing voor jouw jarige vriendin maar ook voor de rest van het gezelschap. Met reisorganisatie srprs.me geef je tot in detail door wat het beste bij jullie past en zij regelen de rest waardoor de exacte bestemming een verrassing blijft tot the very last minute. Uiteraard krijg je nog wel een aantal hints zodat je weet wat er in je koffer moet maar pas bij vertrek, door middel van een kraskaart, wordt jullie bestemming onthuld. Leuk voor haar, maar stiekem ook ontzettend leuk voor jullie.

Huur via Airbnb een locatie voor een surpriseparty

Tip van een vriendin van me die dit heeft gedaan toen haar vriend dertig werd. In plaats van een surpriseparty bij iemand thuis te organiseren of in een kroeg ga je van iedereen wat geld verzamelen en boeken jullie met z’n alle een toffe locatie via Airbnb. Hoe meer mensen hoe beter natuurlijk want voor je het weet hebben jullie een budget waarbij je makkelijk een belachelijk mooie loft/huis/kasteel kunnen boeken om de dertigste van je vriendin te vieren. Zorg alleen wel dat je alles weer netjes achterlaat…

Ervaar de magie van de sterrenhemel

Genieten van een overweldigende sterrenhemel voor de dertigste verjaardag van je vriendin? Wij hebben een plek gevonden waar dit gewoon vanuit je bed kan! Boek een overnachting in een unieke Sterrenkubus. In dit vierkant houten huisje met een gedurfde design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier met je vriendinnen op het platteland en heb je het gevoel dat je in de open lucht slaapt.

The Student Hotel Playroom in Amsterdam

Ga helemaal los in de loft van The Student Hotel in Amsterdam. De Playroom is een boutique-kamer waar je compleet uit je plaat kan gaan met al je vrienden dus ook de ideale locatie om een dertigste verjaardag te vieren. Het is in totaal 101 vierkante meter met twee kingsize-en één queensizebed, twee badkamers, een grote flatscreen HD TV met Playstation 4, eigen bar en keuken, een brandweerpaal en een gigantische discobal. Perfecte plek voor een feestje? Dachten wij ook ja.

The Red Bad Boy Room Suite at The Student Hotel Amsterdam City Private Bar in the Bad Boy Room Suite at The Student Hotel Amste

En zo zorg je voor een onvergetelijke Dirty Thirty Party voor je vriendin. Have fun!

Lees ook:

Voor alle vrouwen die dit jaar dertig worden, het is fantastisch!