Groot nieuws voor Eloise van Oranje. De influencer begint namelijk aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Via Instagram deelt Eloise dat ze is verhuisd. How exciting!

‘Ik ben verhuisd!!!!’

“Ik wilde nog wat delen”, begint Eloise in een bericht op Instagram. De influencer deelt een foto waarop we Eloise op een onopgemaakt bed zien zitten. “Ik ben namelijk VERHUISD!!! Heel dramatisch, maar het voelt als een nieuw hoofdstuk.”

Eloise stelt vervolgens dat ze niet kan wachten om alles over de verhuizing naar haar nieuwe stekje kan delen. “Ik heb heel veel zin om van alles erover te delen met jullie. Ik kan ook niet wachten om op mijn nieuwe plekje te wonen 😍”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Geheime locatie

Waar de nieuwe woning van Eloise zich precies bevindt, is niet duidelijk. De influencer houdt dit behoorlijk geheimzinnig, aangezien er ook bij de Instagrampost geen locatie aangegeven is – iets wat Eloise normaal gesproken wél vaak doet. Zal Elo nog steeds in het prachtige Amsterdam wonen, of is ze naar een andere stad vertrokken?

In de reacties onder de Istagrampost speculeren fans er op los. Zo wordt er gedacht dat Eloise en prinses Amalia (die na de zomer aan haar studie in Amsterdam begint) gaan samenwonen. Leuk bedacht, maar of het waar is… Only time will tell. 

Lees ook: Zo ziet de nieuwe vriend van Eloise van Oranje eruit