We weten inmiddels al een tijdje dat Eloise van Oranje helemaal happy in love is. Dit vertelde ze namelijk in november vorig jaar aan de Linda. Helaas wisten we alleen nooit hoe deze lucky boy eruit zag, maar daar is nu verandering ingekomen. Eindelijk hebben we hem mogen zien, en wat een knap koppel is het. Wauw. 

bron: @eloisevanoranje
bron: @eloisevanoranje

Heel erg verliefd

De twee zijn inmiddels al ruim een half jaar samen, en het gaat hartstikke goed. In een interview van een aantal maanden terug vertelde Eloise dat ze eigenlijk helemaal niet opzoek was naar een relatie. Alles behalve eigenlijk. ”Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed,” vertelde ze aan de Linda. ”Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy.” Awww. 

De lover van Eloise

Zoveel is er nog niet bekend over de boyfriend van Eloise. Het enige wat we weten is dat zijn naam ‘Archie’ is. Eerder was nooit bekend hoe de jongeman eruit zag maar eindelijk zijn er foto’s naar buiten gekomen van de twee. Het Instagram account JuiceChannel deelde gisteren een foto op hun verhaal, waarin de twee te zien zijn op een gala.

Op de bovenste foto zie je de twee heel cute naar elkaar kijken en op de foto daaronder kijken ze dolgelukkig naar de camera. Wat zijn ze knap samen!

bron: @juicechannel
bron: @juicechannel

Een eigen boek

Ook heeft Eloise vorig jaar haar eigen boek uitgebracht ‘Learning By Doing’. Hierin schrijft het nichtje van Koning Willem Alexander over haar leven, haar liefde voor vintage kleding, uiterlijk en onzekerheden. Daarnaast staan er ook 90 makkelijke recepten in het boek die makkelijk te maken zijn. Go Girl!

Lees ook: Prinses Amalia verklapt op wat voor type jongen ze valt