Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Emma Heesters weer contact zou hebben met haar ex-vriend Wesley Hoedt. Na alle roddels heeft ze besloten om hierop te reageren. Het is toch niet helemaal wat het lijkt.

Wesemma heesters

Samen gespot

Ondanks dat Emma Heesters bekend heeft gemaakt dat ze een punt achter de relatie heeft gezet, hebben mensen twijfels over de breuk. Volgens roddelkanaal @juicechannel_ is Wesley Hoedt op Hemelvaartsdag gespot bij een optreden van de zangeres. “Emma had met Hemelvaartsdag een optreden en weet je wie daar gezellig bij aanwezig waren. Wesley Sneijder, maar ook haar eigen Wesley was aanwezig. Hij draagt het oranje vest op de foto. Zoals we dus al zeiden, die zijn nog honderd procent samen”, schrijft het kanaal op Instagram.

Ook plaatste de zangeres een opvallende TikTok waarin ze schreef “Wanneer hij tijdens je date alleen maar over voetbal praat.” Veel mensen denken dat de video over Wesley gaat, maar hier heeft ze niet op gereageerd.

Emma Heesters
Bron: @juicechannel_

Emma Heesters reageert

Tijdens een concert van de zangeres vroeg een fan naar Wesley, die hem gespot zou hebben. Zelf geeft Emma aan dat niets van deze roddels kloppen en dat hij niet aanwezig aan was. Onlangs is ze door een andere fan samen met de voetballer in New York gespot. Hierop wilde ze niet reageren. Ze vindt het namelijk niet nodig om dit soort dingen op camera te bespreken. Emma had er bewust voor gekozen om niks op social media te plaatsen over haar vakantie.

Emma wil waarschijnlijk niets kwijt over de relatie met Wesley. Sinds gisteren is haar nieuwe single ‘HJB’ uit. Mensen denken dat het een sneer is naar haar (ex)vriend. Of Emma ooit nog wat zal vertellen over de relatie is nog maar de vraag. Ze zijn beide nogal negatief in het nieuws geweest, dus het is beter om dit soort dingen op de achtergrond te houden.

Lees ook: Zijn Emma Heesters en Wesley Hoedt in het geheim nog samen?