Het lijkt erop dat de liefde weer volop bloeit tussen Emma Heesters en profvoetballer Wesley Hoedt. Na een tumultueuze breuk eerder dit jaar hebben de twee tortelduifjes elkaar opnieuw gevonden. Wesley deelde dit exciting nieuws via Instagram, waarbij hij openhartig sprak over de recente geruchten rondom hun relatie.

Emma Heesters Wesley Hoedt weer samen
Bron: @emmaheesters

Emma Heesters en Wesley Hoedt

Hoewel Emma Heesters een half jaar terug had aangekondigd dat ze een einde had gemaakt aan haar relatie, waren er al twijfels over de breuk. Volgens @juicechannel_ werd Wesley Hoedt destijds op Hemelvaartsdag gezien bij een optreden van de zangeres. Ook plaatste Emma een opvallende TikTok waarin ze schreef: “Wanneer hij tijdens je date alleen maar over voetbal praat.” Veel mensen dachten dat de video over Wesley ging, maar Emma heeft hier toen niet op gereageerd.

Tijdens een concert van Emma vroeg een fan haar wel naar Wesley, die beweerde hem te hebben gezien. Emma zei echter dat deze geruchten niet waar waren en dat hij niet aanwezig was. Hierna werden ze wel samen in New York gespot, maar hier wilde Emma destijds niet op reageren. Allemaal heel mysterieus dus!

Geruchten bevestigd

Toch lijken al deze geruchten nu te kloppen, want de twee zijn weer officieel samen. In een Instagram Story weerlegt Wesley de aantijgingen van ontrouw die eerder circuleerden. Hij benadrukt dat hij gedurende zijn relatie met Emma nooit ontrouw is geweest en dat hij er alles aan doet om het respect dat hij voor haar koestert te behouden. Deze uitspraak markeert de eerste keer dat Wesley publiekelijk reageert op de geruchten die rondgingen over zijn vermeende vreemdgaan.

Instagram Stories Wesley Hoedt Emma Heesters
Bron: @wesleyhoedt14

‘Moeilijke periode’

Wesley kijkt terug op wat hij beschrijft als een “moeilijke periode”. Hij geeft aan dat hij deze hoofdstukken nu graag achter zich wil laten. De hereniging met Emma brengt duidelijk opluchting met zich mee, zoals Wesley benadrukt. “Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn blij dat we weer samen zijn.”

Ondanks de publiciteit rondom hun relatieperikelen hebben Emma en Wesley besloten om zich in de nabije toekomst niet uit te laten over hun relatie in de pers. Hiermee lijken ze te kiezen voor een meer ingetogen benadering en privacy in hun herstelde liefdesleven.