Iedereen die niet vies is van een aantal keer over de kop te gaan opgelet! Als we het hebben over één van de meest gruwelijke achtbanen ter wereld, komt deze misschien wel bovenaan het lijstje te staan. Deze achtbaan in Canada heeft namelijk nú al records verbroken en dat is niet zo gek als je het ziet. Zou jij het durven om erin te gaan?

achtbaan FEM FEM

Als je echt van achtbanen houdt, dan durf je dit vast wel aan. Twee maanden geleden is de Yukon Striker geopend en het is groter dan ooit.

Yukon Striker

Deze achtbaan in Canada is ’s werelds snelste, langste en hoogste achtbaan. Wanneer je aan de top bent hang je drie seconden lang voorover totdat je de vrije val naar beneden maakt. Zo maak je tijdens deze rit ook vier inversies mee van 3 minuten en 25 seconden. Klinkt niet zo lang, maar als je daar ondersteboven hangt, voelen de secondes als de meest lange secondes van je leven. Daarnaast is de Yukon Striker ook de énige achtbaan in de wereld die 360 graden rondgaat én hangen je voeten los om zo nog meer die opwinding te beleven…

Kortom, voordat je hier ingaat, moet je wel wat moed bij elkaar rapen, want we hebben het hier wel over dé engste achtbaan ter wereld. Durf jij die uitdaging aan?

Als we het toch hebben over achtbanen: dit zijn de meest bizarre achtbanen van de wereld.