De geruchtenmolen heeft volop gedraaid: Dennis Roos en Olivia Talar (bekend van Ex On The Beach) zouden volgens bronnen mee doen als koppel aan Temptation Island. Daar is echter een stokje voor gestoken.

Dennis en Olivia zijn om déze reden afgekeurd voor Temptation Island
Bron: @dennisroosss

Dennis en Olvia

EOTB-fans kennen dit stelletje wel: Olivia Talar en Dennis Roos. De twee deden twee jaar geleden mee met Ex On The Beach, en hoewel het in de villa ook niet heel soepel ging, gingen ze toch saampjes naar huis. Dennis en Olivia hebben al heel wat ups en downs gekend in hun relatie. Dennis zou meerdere keren de fout in zijn gegaan door contact te hebben gehad met andere dames.

Het is dan ook opvallend dat Olivia en Dennis een behoorlijke knipperlichtrelatie hebben. Precies een relatie wat Temptation Island-makers willen. Twee weken terug, zouden volgens bronnen van Reality FBI, Dennis en Olivia meedoen aan het komende seizoen van Temptation Island. Er zouden “meerdere aanwijzingen” zijn geweest die daar op hinten, al wisten ze niet zeker of Dennis en Olivia vanaf de start mee zouden doen, of pas later zouden instromen.

Afgekeurd

Helaas (of misschien beter zo) zullen Dennis en Olivia niet mee doen met Temptation Island. Het stel is door de productie zelf afgekeurd, dat meldt JuiceChannel. Dennis en Olivia zouden afgebeld zijn omdat ze niet door de psychologische tests zijn gekomen. Experts achtten het niet verantwoordelijk om het duo mee te laten doen aan de emotioneel gezien loodzware relatietest.

Evie en kleine Mike

In plaats van Dennis en Olivia, zijn Evie van Vliet en Mike Koot (aka kleine Mike) uitgekozen. Herinner jij ze nog? De twee verleiders die in 2020 meededen aan Temptation Island. De vonk is na hun deelname overgeslagen en sindsdien zijn ze een stelletje. Wij zijn benieuwd of de twee de relatietest aan kunnen, ze weten precies wat hun te wachten staat gezien zij twee jaar geleden verleiders waren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kleine Mike (@djkleinemike)