Het lijkt erop dat de Tablet of Terror nog een lange tijd herrie gaat maken, aangezien er nóg een seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch aangekondigd is. Extra goed nieuws voor de die hard EOTB-fans: je kunt je nu nog opgeven voor het nieuwe seizoen.

Ex on the Beach: Double Dutch

Drama, ruzie, lust, liefde en nog meer drama: we kunnen stiekem geen genoeg krijgen van Ex on the Beach. Het gloednieuwe seizoen ging onlangs van start en begon uiteraard met een flinke dosis drama. Daarnaast zagen we ook flink wat bekende gezichten in het programma opduiken. Temptation-sterren Ayleen en Romee maakten hun intrede in de villa en besloten de boel in no time flink op z’n kop te zetten. Daar bleef het niet bij, want ook Harrie de Dekhengst – aka HVK – wandelde uit de zee.

Nog een seizoen

Je zou denken dat een seizoen vol met oud-deelnemers en andere realitysterren niet te overtreffen is, maar daar lijken de programmamakers anders over te denken. Er wordt namelijk druk gezocht naar ‘sexy singles’ uit Nederland en België die wel te porren zijn voor een vakantie vol met feestjes en – uiteraard – exen. Dus, ben je in voor een beetje avontuur en vind je het niet erg om met één of meerdere exen in een villa te vertoeven? Dan kun je je via deze link opgeven voor het programma.

Lees ook: Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Love Island