Deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch zijn over het algemeen niet vies van wat fillers of botox. Ook deelnemer Romée heeft aan zichzelf laten sleutelen en maakt hier geen geheim van. In een vragenrondje op Instagram Stories vertelt ze openhartig: dit heeft ze aan zichzelf laten doen.

EOTB's romee
Bron: @romeeeeyy

Cosmetische ingrepen

Dikkere lippen, volle boobs en een gezicht zonder rimpels of wallen: het is in EOTB de normaalste zaak van de wereld. Ook Romée ziet haar huid liever glad dan rimpelig, dus besloot hierom meerdere malen een cosmetische ingreep te ondergaan. Via Instagram vertelt de realityster welke behandeling ze allemaal heeft laten doen.

“Ik heb in 2017 een borstvergroting gedaan, ik heb mijn tanden laten doen, ik heb fillers in mijn lippen en botox in mijn frons en voorhoofd”, vertelt Romée eerlijk.

Onzekerheden

Het lijkt in de afleveringen van EOTB alsof Romée aan zelfverzekerdheid geen gebrek heeft, maar dat is niet altijd het geval. Een volger vraagt aan Romée of ze weleens onzeker is, waarop de realityster een eerlijk antwoord geeft. “Yes natuurlijk”, begint ze. Gelukkig heeft ze ook een manier om hiermee om te gaan. “Probeer jezelf niet te veel te vergelijken met het ideaalbeeld dat je ziet. Ik deed dit voorheen ook echt en dat drijft je tot waanzin.”

Bron: @romeeeeyy

Romée stelt dat ze deze cosmetische ingrepen onderging, omdat zij het persoonlijk mooier vindt. “Ik heb het een en ander laten doen, maar dat is echt puur omdat ík het persoonlijk mooier vond. Dat is niet omdat ik ‘hetzelfde’ wil zijn als anderen.”

Lees ook: EOTB’s Sem deelt foto van zichzelf na auto-ongeluk