Een avondje uit eindige voor EOTB’s Sem en haar vriend Jason in een nachtmerrie. Tijdens de rit naar huis raakte Sem de macht over het stuur kwijt, waarna ze in volle snelheid tegen een viaduct aanbotste. Via Instagram deelt Sem een foto van zichzelf na het ongeluk en geeft ze een update over de situatie.

sem auto-ongeluk
Bron: @semdeconinck

Auto-ongeluk

“Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto-ongeluk gehad”, deelde Sem vorige week. Na een avondje op de kermis reden de twee samen naar huis, maar dit ritje verliep anders dan gepland. “Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn.”

Sem en Jason werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar mochten gelukkig na 2,5 uur weer naar huis. De EOTB-ster liet weten dat de twee veel rust nodig hadden om te herstellen.

Foto op Instagram

Inmiddels is het ongeluk van Sem en Jason een aantal dagen geleden. De dagen rust hebben er bij Sem voor gezorgd dat je het leven niet voor lief moet nemen. “Helaas horen ook de minder leuke foto’s erbij”, begint ze bij het bericht. Op de foto zien we Sem met flink wat schrammen op haar gezicht en borst. “Het enige wat ik even wil zeggen is dat je van elk moment moet genieten. Je weet nooit wanneer het je laatste is.”

“Voor ons is dit een reality check geweest. Jason en ik hebben absurd veel geluk gehad, dit had namelijk heel anders af kunnen lopen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Fysiek en mentaal

Jason en Sem hebben weinig verwondingen aan het ongeluk overgehouden, maar hebben er mentaal behoorlijk last van. “We zijn oké en herstellen is nu het belangrijkst. Fysiek maar ook mentaal is dit zwaar”, legt ze uit. “Op een gebroken neus, scheurtje in mijn sleutelbeen, overal glas sneetjes en pijn na, hebben Jason en ik een enorme engel op onze schouder gehad.” Heavy!

Lees ook: Sem (EOTB) neemt afscheid van blonde lokken