Er is trouble in paradise. EOTB-deelnemers Harrie en Anne hebben niet alleen ruzie in de villa van het programma, maar ook in real life vechten de twee elkaar de tent uit. Niet via een belletje of WhatsApp, maar via Instagram Stories. De twee beschuldigen elkaar van een aantal dingen en wij lezen (stiekem) mee.

harrie anne
Bron: Ex on the Beach

Drama in de villa

In de afleveringen van EOTB is er volop heisa tussen Harrie en ex-vriendin Anne. Zo vergeleek Harrie zijn ex al met ducktape, omdat ze zo plakkerig was volgens hem. Nadat de twee een spicy momentje in de kast deelden, was Harrie alweer toe aan iets nieuws en wilde hij eigenlijk van haar af zien te komen.

Toen Ayleen opnieuw haar intrede maakte in de villa wilde zij hem daar wel bij helpen. De twee begonnen te zoenen in het bijzijn van iedereen. Anne was not amused en hier hebben we volop van mee kunnen genieten. Eindstand: Anne haalde haar koffers uit de kamer van Harrie.

Duidelijkheid scheppen

Na veel commentaar van kijkers, besloot Harrie uitleg te geven over deze situatie. “Op een gegeven moment werd ze te plakkerig”, stelt Harrie over Anne. “Maar er zijn ook heel veel dingen achter de schermen gebeurd die niet zijn uitgezonden. Een aflevering duurt 45 minuten en daar proppen ze twee dagen in”, aldus Harrie.

Volgens Harrie zou Anne niet alleen bij hem plakken, maar ook bij andere mannen. En je raadt het al: daar is de EOTB-ster niet van gediend. “Ik laat mezelf ook niet op m’n plek zetten. Dan ben ik je gewoon voor. Plus, het is geen Boer zoekt Vrouw, het is Ex on the Beach. Je gaat hier de liefde niet vinden. Anne en ik spreken elkaar ook niet meer. Been there, done that.”

Het verhaal van Anne

We all know, ieder verhaal heeft twee kanten en ook deze keer is dat geen uitzondering. Anne vertelt namelijk dat het allemaal heel anders is verlopen dan wat Harrie vertelt. “Je zit 24/7 met dezelfde mensen en je trekt automatisch op met degene waarmee je het op dat moment het beste kan vinden. Ik kan jullie zeggen dat het opzoeken van elkaar van twee kanten kwam”, vertelt ze erover. Volgens Anne deed Harrie dit echter op een hele sneaky manier, namelijk achter de camera’s.

Vervolgens reageert ze ook nog op wat Harrie zei over het plakken bij andere mannen. ”Hij spreekt zich hier volkomen tegen, want in aflevering 6 zegt hij continu dat ik net een stuk plakband was, en nu zeg je dat ik bij andere mannen bleef plakken. Was dit echt het geval, dan was het sowieso uitgezonden. Want daar gaat het programma juist om.”

Lees ook: EOTB’s Romée doet boekje open over cosmetische ingrepen