Heb je een slechte nachtrust gehad, don’t worry! Over die donkere wallen die tot op je knieën hangen, hoef je je niet meer druk te maken. Er moe uitzien is in de mode op dit moment! Yes!

Er moe uitzien is in de mode

Slecht slapen is natuurlijk helemaal niet leuk en eigenlijk willen we vermoeidheid ook niet per se aanprijzen bij jullie. Slapen is immers super belangrijk. Toch moesten we deze bizarre trend even met jullie delen, want dit is op z’n tijd (na een slecht nachtje slapen) toch wel handig. Je hebt het misschien al voorbij zien komen op de catwalk. Modellen die met een bewust gecreëerd heel vermoeid gezicht verschijnen op de catwalk. Het is gewoon helemaal in de mode. Je kunt gewoon zonder schaamte over straat met vermoeide gezichten en doffe huidjes.

Squid Game

Onder andere actrice HoYeon jung die een van de hoofdrollen speelt in de ontzettend populaire serie Squid Game kennen we niet anders dan met deze look. Dit model is de it-girl van dit moment. Mede doordat ze in de serie ook met deze look te zien is. Ook op TikTok wordt de trend veel nagedaan. Iedereen probeert de look van het model aan te nemen en ze maken de wallen zelfs onder hun ogen met make-up. Bekijk hieronder hoe actrice HoYeon Jung het zelf doet.

Vermoeide look in het dagelijks leven

De grote vraag is of we deze trend ook in het dagelijks leven gaan tegenkomen. Die kans is, denken wij, toch wel ontzettend klein. Het kan dan wel een trend zijn, maar we zoeken zelf toch liever regelmatig ons bedje op. Wallen en donkere kringen onder onze ogen tekenen gaat misschien ook ietwat ver. Mocht je nou toch een nachtje minder geslapen hebben, hoef je je in ieder geval niet druk te maken over die eventuele wallen. Voor nu zijn die gewoon nog in de mode!

@saracarstens#stitch with @sarathefreeelf normalize dark circles/ eye bags ((:♬ original sound – Sara

Lees ook: Met dit recept maak je Ppopgi (en kun je zelf Squid Game spelen)