Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Altijd hetzelfde liedje, maar er zit een kern van waarheid in. Soms kunnen mannen en vrouwen gewoon even niet door een deur. Ook in een relatie! Hoewel het soms in de situatie zelf heel irritant kan zijn, kunnen we er later vaak om lachen. Wij gingen daarom op zoek naar dingen waar vrouwen zich aan ergeren in een relatie.

waar vrouwen zich aan ergeren in een relatie

Dingen waar vrouwen zich aan ergeren in een relatie

Je kunt nou eenmaal niet altijd met elkaar eens zijn. Dat is helemaal niet gek! Toch kan het echt *onwijs* vervelend zijn als je bf niet naar je wil luisteren of altijd maar die kleine dingen blijft doen die jij super irritant vindt. Deze tien dingen waar vrouwen zich aan ergeren in een relatie komen je vast bekend voor.

#1 Spullen laten slingeren

Overal zooi! Dit moet, vooral voor de samenwonende vrouwen, heel bekend zijn. Hij heeft in de badkamer even een schaar gebruikt? Dan laat hij die daar natuurlijk gewoon liggen in plaats van dat hij hem terug legt in de keukenla. Of lekker ontbeten op de bank? Het bordje laat hij daar staan. Zo’n 99,9% van de mannen doet dit. En wat kunnen wij er ons aan ergeren dat we alle zooi achter zijn kont aan op mogen ruimen.

#2 Sokken

Hoort een beetje bij het vorige punt, maar verdient zeker een eigen. Mannen zijn helden in laten slingeren van hun sokken. Ze doen ze overal uit behalve naast de wasmand! Met als gevolg dat je die krengen vindt onder de bank, op de eetkamerstoelen, op de wc of onder je bed. En vooral niet in de wasmand!!

#3 WC bril omhoog laten staan

Dat mannen nou de luxe hebben dat zij staand kunnen plassen, wil niet zeggen dat vrouwen dat ook hebben. Maar hoe irritant is het dat je iedere keer die bril naar beneden moet doen? Oh en als je het even niet door hebt en je gaat ineens op de rand eronder zitten, gaat dat ook door merg en been.

#4 Altijd te laat komen

Waarschijnlijk zijn er uitzonderingen, maar de meeste mannen hebben hier wel een handje van. Je spreekt om 19:00 af bij het restaurant, maar om 18:55 appt hij dat hij nog even moet plassen, dan zijn schoenen aantrekt en in de auto stapt. Even rekenen: dat betekent minimaal 15 minuten te laat! En jij staat daar maar te wachten.

#5 Vergeetachtigheid

Je meldt zo’n 8 (!) weken van te voren dat er een verjaardag aan zit te komen, maar moet het op een of andere manier daarna nog twee keer herhalen. Die vergeetachtigheid is echt onbegrijpelijk en bloedirritant!

#6 Voetbal

Voetbal op zich is al een struikelblok voor veel vrouwen. Toch is het allerergste als hij per se voetbal wil kijken op de tv en hij dan vervolgens de hele avond op z’n telefoon zit te scrollen op Facebook terwijl de wedstrijd aan staat! En jij zit daarnaast?!

#7 Het bed niet opmaken

Mannen worden wakker, staan op en verlaten de kamer. Ze vergeten vervolgens het bed op te maken, de gordijnen open te doen en wie weet wat nog meer. ’s Avonds stap jij binnen en zie je dat daar het hele bed nog overhoop ligt en de planten de hele dag geen daglicht hebben gezien. Why?!

#8 Dekens stelen in bed

Ze zeggen altijd dat vrouwen dit doen, maar dat is gewoon écht een leugen! Mannen nemen echt 2/3 van het bed in en stelen vervolgens ook nog driekwart van het deken. Uiteindelijk lig jij dan op een klein randje te bibberen, omdat alleen de helft van jouw lichaam onder een deken ligt. En weet hem dan maar eens terug te krijgen.

#9 Gamen

Wanneer jij denkt een avondje romantisch gezellig op de bank een filmpje te kijken, maar je bf dacht daar iets anders over. Na het eten vlucht hij naar zijn computer of naar de tv, zet het aan en gaat gamen. Maar hallo, jij dan?!

#10 Haartjes van het scheren

Hij scheert zich in de badkamer en daarna vind je over-al kleine haartjes. Dat had hij toch gewoon even kunnen schoonmaken?! En dan wel klagen dat hij jouw haren overal in bed, op de bank en op het tapijt vindt. Dat is niet eerlijk en echt waar vrouwen zich aan ergeren in een relatie!

Lees ook: Aan deze 7 dingen ergeren mannen zich dood in een relatie