Jouw hubby mag zichzelf natuurlijk gelukkig prijzen dat hij met jou in een relatie zit. Máár net als ieder ander ding, heeft een relatie zo zijn voor-en nadelen. Wij hebben even wat onderzoek gedaan op de redactie en onze mannelijke collega’s gevraagd waar zij zich nu écht aan ergeren bij hun vriendin. Het duurde niet lang voordat het lijstje compleet was want ze brandde (!) los. Dus dames: kijk voortaan niet raar op wanneer je een scheve blik krijgt van je vriend als je een van de volgende dingen doet:

couple spaghetti
@Pinterest

1. Je steelt zijn kleding

Oversized is natuurlijk helemaal hot, maar hij vindt het eigenlijk enorm irritant wanneer je zijn kleding steelt! We weten het: er is niets sexier voor een man dan zijn vriendin te zien in een van zijn shirts – met verder niets eronder. Maar laten we nu allemaal een beetje klunzig zijn (sorry ladies) en net een vlek maken op zijn favo kledingitem. Oepsie.

2. Je zeurt als hij een avondje met zijn vrienden wil doorbrengen

Je bent een hele week non stop samen geweest en hij wil één avond naar zijn vrienden. Wat jij vervolgens écht niet kan waarderen. Yup, dit is best wel vervelend voor je vriend als we er zo over nadenken. Misschien een beter idee om hem de volgende keer een dikke knuffel te geven en veel plezier te wensen. Dan komt hij in ieder geval vrolijk thuis.

3. Je forceert hem romantische films/series met je te kijken

Geloof me: je vriend zit er écht niet op te wachten om voor de derde (!) keer Gossip Girl te moeten kijken. Na 1 aflevering weet hij namelijk al genoeg over the scandalous life of Manhattan’s elite. Nee, ook op Mean Girls en Sex and the City zit hij níet te wachten.

4. Je wil per se samen slapen

Dat samen slapen goed voor je relatie is, is geen geheim. Het is alleen voor hem íetsje oncomfortabeler dan voor jou. Lees: een lamme arm en een bek vol haar. En als dat nog niet erg genoeg is steel je ook nog eens ál de dekens! Pffff, wat je lief wel niet voor je over heeft.

5. Je hebt uren nodig om je klaar te maken voordat jullie de deur uit kunnen

Terwijl hij aan een beetje gel in zijn haar en een geurtje genoeg heeft, sta jij eerst 3 uur in de badkamer voor je de deur uit kan. ‘Even snel’ naar buiten in de ochtend om te gaan ontbijten zit er helaas niet in. Je 10-delige skincare en makeup-routine zijn toch écht wel nodig. Gelukkig heeft je lover engelengeduld… #not

6. Je laat overal je haar achter

Hij kan nog geen schoon kledingstuk uit de was halen of het zit onder het haar. Je laat werkelijk óveral haar achter. Op de bank, in zijn bed, en ja, zélfs in zijn boxershorts. Yikes!

7. Je hebt continu eten nodig

Je hebt áltijd honger en wilt continu eten: wanneer je hangry bent verander je namelijk in satan. Maar als hij vraagt of je iets wilt eten, waar je bescheiden ‘nee’ op zegt, eet je vervolgens wél al zijn frietjes op! Annoying!

Schermafbeelding 2021-07-20 om 10.32.22
@Pinterest

Lees ook: Waarom je het beste eerst vrienden kunt zijn voordat je een relatie aangaat