Alleen maar goed nieuws bij de familie Meiland! Erica Meiland (57) is officieel nog steeds de vrouw van Martien Meiland (59), met wie ze samenwoont, dochters Maxime en Montana kreeg en succesvolle programma’s maakt. Van een romantische relatie is echter al lang geen sprake meer, en de twee zijn nu meer goede vrienden die samenwonen, dan lovers. Zo liet Martien al eens vallen best via ‘Married At First Sight’ op zoek te willen naar de ideale man, en blijkt nu ook Erica niet stil te hebben gezeten. Ze is weer verliefd en dít is de gelukkige.

Nieuwe liefde voor Erica

Groot nieuws in huize Meiland. Onlangs liet Maxime weten dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Maxime en haar vriend zijn door het dolle heen en ook paps en mams schoten vol bij het goede nieuws. De twee hebben een prachtig huis gekocht in Noordwijk, waar ze naartoe verhuizen. Nu schijnt Erica dubbel zoveel geluk te hebben in de vorm van een nieuwe liefde. Wie de man in kwestie is? De zestigjarige privédetective Sander van Betten uit Zwolle. Sander bevestigde het nieuws zelf aan entertainment blad Story met de volgende woorden: “Erica en ik zijn al een halfjaar samen”. “Maar voor mij is het een privékwestie, dus daar ga ik verder weinig over zeggen.”

Gelukkig voor Erica is Sander geen nieuweling in de mediawereld en kan hij alle aandacht prima verwerken. Naast zijn werk als ‘particulier rechercheur’, zoals hij zichzelf noemt, werkte de Zwollenaar de afgelopen jaren óók intensief mee aan verschillende tv-programma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Zo hebben de twee elkaar ook ontmoet: via de tv-wereld. “We werken allebei voor dezelfde tv-producent, dus dan zijn de lijntjes wat korter.” Aldus Sander.

Wat leuk voor Erica! Wij wensen het stel heel veel geluk en liefde toe. Laten we hopen dat Martien zich ook snel gelukkig mag prijzen met een leuke kerel!

Lees ook: Maxine en Leroy plaatsen eerste foto’s van babybump Maxime