Wijnen, wijnen, wijnen! Inmiddels zijn deze drie woorden niet meer uit ons geheugen te krijgen. Afgelopen jaren hebben we smakelijk kunnen genieten van alle avonturen van de familie Meiland en ook de kijkcijfers liegen er niet om. Al eerder kochten de Meilandjes gezamenlijk een enorm landgoed in Hengelo. Toch is het nu tijd om op eigen benen te staan: dit is het nieuwe luxe optrekje van Maxime.

huis maxime FEM FEM

Uit huis

Al eerder vertelden we over de problemen die ontstonden met de gemeente over de woonboerderij in Hengelo. Het was dus al een tijdje bekend dat de 25-jarige Maxime het ouderlijk huis zou gaan verlaten. Het stel spendeerde tot nu toe het grootste deel van hun tijd in het appartement van vriend Leroy in Hoofddorp. Samen met Leroy en dochtertje Claire zal zij verhuizen naar de nieuwe woning in Noordwijk. Het is niet gek dat het stel kiest voor deze plaats, Maxime is namelijk een enorm familiemens.

woonkamer maxime 2 FEM FEM

Complete luxe

Wij kijken onze ogen uit bij het zien van de luxe 2-onder-1 kap woning van de tortelduifjes. Het is misschien niet de duurste villa van Noordwijk, maar zeker niet minder mooi. Ze hebben zelfs een en suite badkamer!

slaapkamer maxime FEMFEM

Duurder hoeft ook niet, de 139 vierkante meter is voor met z’n drietjes meer dan genoeg. De nieuwe villa is compleet gemoderniseerd, dus klussen zal niet nodig zijn. Al zou dat zeker geen uitdaging zijn, hebben we afgelopen jaren gezien. Wel kunnen we hoogstwaarschijnlijk de styling van Maxime wel terug gaan zien in de inrichting van het pand.

Badkamer maxime FEM FEM

Aan luxe geen gebrek, het huis beschikt namelijk over 2 badkamers en zelfs een inloopkast, de grootste droom van iedere vrouw. Ook is er genoeg ruimte om mensen uit te nodigen voor het geven van hoogstaande diners met een wijntje; de keuken is namelijk ontzettend modern.

keuken maxime FEM FEM

Locatie

Het nieuwe stulpje van de twee bevindt zich ook nog eens op de perfecte locatie. Het huis ligt namelijk ontzettend dichtbij het strand en de duinen, maar ook de scholen en andere praktische locaties zijn in de buurt. Ook zal ze vast vaak een bezoekje aan hun winkel gaan maken, de nieuwe woning bevindt zich namelijk in het centrum van Noordwijk.

tuin maxime FEM FEM

Een wijntje in de stad hoeft ook niet overgeslagen te worden, het dichtstbijzijnde restaurant zit namelijk om de hoek! Hebben ze geen om de stad in te gaan? Dan kunnen zo ook met een wijntje deze heerlijke tuin in lopen.

tuin maxime 2 FEM FEM

Wat hebben de twee nou eigenlijk betaald voor deze super-de-luxe woning? Schrik niet, dit is een bedrag van maar liefst 729.000 euro. Ze hopen hier daarom ook nog lang en gelukkig te leven en een mooie nieuwe start te maken. Neem hier ook een kijkje op funda!

Woonkamer maxime FEM FEM

Neem ook een kijkje in de nieuwe woning van Noortje Herlaar!