De man heeft, net als de vrouw, hele gevoelige plekken verspreid over het lichaam. Om hem flink op te winden is het goed om je niet alleen te focussen op het gebied rond de penis, maar ook om andere intieme spots daarin mee te pakken, want die zijn er genoeg!

Couple FEM FEM

De V-Zone

Het is misschien wel een van onze lievelingsdelen van het mannelijk lichaam; de V-line. Dit zijn de twee schuine en onderste buikspieren die richting zijn kruis lopen. Naast dat ze natuurlijk mega leuk zijn om naar te kijken, is het voor je partner ook nog eens een heel gevoelig gedeelte van zijn lichaam. Elke aanraking zal voor hem voelen als een tinteling!

De buitenkant van zijn onderlip

Ken je het plekje tussen zijn onderlip en kin? Dit kuiltje, dat uiteraard verbonden is met zijn strakke kaaklijn, bevat heel veel gevoelige zenuwen die als sensueel ervaren worden bij een aanraking. Wanneer je tijdens het zoenen zachtjes op zijn onderlip bijt, zorgt dit voor een extra opwinding..

Tepels

Ondanks dat tepels een onderwerp is dat veel terugkomt, worden ze toch vaak onderschat. De tepels van een vrouw worden gezien als een sensueel lichaamsdeel, waar mannen en vrouwen beiden opgewonden van raken. Maar.. Wist je dat zijn tepels misschien nog wel gevoeliger zijn dan die van jou? Het is voor mannen een heel intiem plekje, waar waarschijnlijk nog amper mee geëxperimenteerd is. Aan jou de taak om hem maar eens kennis te laten maken met deze zones.

Zijn perineum

De wat? Oké, voor ons was dit ook even goed lezen, maar zijn perineum is het stukje huid tussen zijn ballen en anus; voor mannen een extreem gevoelig plekje. Deze spot zit namelijk recht boven zijn prostaat – een orgaan dat zorgt voor intense orgasmes. Nu is het plekje rond de anus voor mannen altijd een beetje een dingetje, want niet iedereen staat te springen om hier aangeraakt te worden. But once he go there, he never wants something else.. 

Oorlel

Ah, je zou ze eigenlijk bijna nog vergeten, maar een kus of lik aan de oorlel kan ook voor heel veel sensuele spanning zorgen. Vrouwen, let op: ga via zijn buik, richting zijn nek en dan naar zijn oor en bijt er vervolgens zachtjes in. Geloof ons of niet, maar dit zal zeker het begin zijn van een heerlijke spannende avond.

Zijn onderrug

Misschien niet het plekje wat je gelijk zou verwachten, maar van deze hotspot kan je partner binnen no time opgewonden raken en je hoeft er niet eens zijn broek voor uit te trekken! Waarom dan nou de onderrug? Nou, onderaan het ruggenmerg zit een zenuw die alle spanning rondom de liezen veroorzaakt. Perfecte plek om hem even te strelen…

Binnenkant dijen

De huid aan de binnenkant van het dijbeen bevat ook veel zenuwen. Bij een man staat er al zo veel spanning rondom dit gebied dat het een piece of cake zal zijn om hem op te winden.

Nog extra opwinding nodig? Dit zijn de Netflix films met de heetste seksscènes