Wanneer je met een vrouw het bed in duikt of zelf vindt dat je seksleven met een man wel een upgrade kan gebruiken, kan het handig zijn om je een beetje te verdiepen in de erogene zones van een vrouw. Zo weet jij voortaan precies wat je zelf lekker kan vinden en hoe je eventueel een andere vrouw kunt pleasen in bed.

Wat zijn erogene zones?

Erogene zones zijn eigenlijk gewoon verschillende plekken op je lichaam die ervoor kunnen zorgen dat je in the mood komt wanneer deze gestimuleerd worden. Met stimuleren kun je overigens vele kanten op. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld aanraken, zuigen, likken of kussen. We schreven al eerder uitgebreid over de erogene zones. Voor extra diepgang kun je hier alles lezen over erogene zones en wat je echt moet weten.

Erogene zones van een vrouw
Pinterest

Welke erogene zones van een vrouw geven je de meeste garantie op succes?

Dan gaan we nu over naar de erogene zones van een vrouw. Zoals je inmiddels weet heeft iedere vrouw deze plekken die eigenlijk extra gevoelig zijn. Het wil trouwens niet zeggen dat iedere plek ook echt hetzelfde effect heeft bij iedere vrouw! Geen enkel vrouwelijk lichaam is hetzelfde en dus heeft iedere vrouw andere voorkeuren. De volgende zeven erogene zones van een vrouw zijn het meest populair en geven je bijna garantie op succes:

#1 Voeten

Alvast een excuus voor de vrouwen onder ons die helemaal niets met voeten hebben! Dat kunnen we ergens heel goed begrijpen. Toch is het niet gek om dit lichaamsdeel wat meer aandacht te geven tussen de lakens. Zowel mannen als vrouwen vinden het een fijn gevoel als hun voeten worden gestreeld, maar vrouwen hebben nog een iets gevoeligere huid rondom hun tenen. Hierdoor kan het voor een vrouw zelfs extra opwindend zijn. Vraag dus om een fijne voetenmassage aan je bf of geef je gf een uitgebreide voetenmassage. Gegarandeerd succes!

#2 Hoofdhuid

We weten allemaal hoe fijn het is als je een hoofdmassage krijgt. Dat is ook helemaal niet gek, want er lopen nou eenmaal veel zenuwuiteinden door je hoofdhuid heen. Hierdoor is je hoofdhuid enorm gevoel en kun je er goed van genieten als iemand kriebelt over je hoofdhuid.

#3 Binnenkant van je dijen

Dit plekje is goud waard als je hier op de juiste manier mee om gaat! Strelen met de bovenkant van je nagels richting de vagina kan heel veel doen met een vrouw. Daarnaast zorgt het ervoor dat ze super opgewonden wordt als je dit op de goede manier uitvoert.

#4 Oren

Oren kunnen heel gevoelig zijn, maar niet iedere vrouw vindt het fijn als je zomaar aan haar oren zit! Kom erbij jezelf achter door je partner te laten proberen. Laat hem of haar beginnen bij de buitenste rand van je oor. Als dat bevalt kun je je oorlel of zacht bijten laten proberen. Wie weet werkt dit voor jou super goed!

#5 Achterkant van de nek

Ook hier eindigen veel zenuwen, waardoor deze plek ontzettend gevoelig is. Het stimuleren van dit plekje gaat het allerbeste in combinatie met een schoudermassage die zich steeds verder richting de nek verplaatst. Ook zachte kusjes kunnen deze erogene zone gemakkelijk stimuleren.

#6 Tepels

Dit komt waarschijnlijk niet als een verrassing, maar ook de tepels van een vrouw zijn een gevoelige plek. Wanneer deze aangeraakt worden, heeft dit meteen opwinding als gevolg. Wist je dat vrouwen zelfs een tepel-orgasme kunnen ervaren? Dat geeft wel aan hoe fijn het kan zijn wanneer een tepel gestimuleerd wordt.

#7 Clitoris

Last but not least! Zo’n 70% van de vrouwen heeft clitorale stimulatie nodig om klaar te kunnen komen. Tijdens een goede vrijpartij mag de clitoris dan ook absoluut niet vergeten worden. Wel is het noodzaak om hier heel voorzichtig mee om te gaan, want het is een erg gevoelige plek.

Lees ook: Dit zijn de erogene zones van een man