Dat je alleen door penetratie tot je hoogtepunt kan komen is super achterhaald. Veel vrouwen lukt dit zelfs helemaal niet! Wat blijkt; je kunt ook klaarkomen door het stimuleren van je borsten (en tepels!). Een aantal mensen deelde hun ervaring met een borst-hoogtepunt op Reddit.

ervaring-met-borst-hoogtepunt
Friends de serie

Zó voelt een borst-hoogtepunt

Grote kans dat je dit nog nooit hebt meegemaakt! Of misschien heb je het wel niet doorgehad.. Mensen op Reddit vertellen over hun ervaring met een borst-orgasme.

Dronken hoogtepunt

“Toen het voor de eerste keer gebeurde was dit een totale verrassing. Ik had geen idee dat een borst-hoogtepunt mogelijk was en al helemaal niet dat dit meerdere malen kon gebeuren. Op een nacht was ik dronken en mijn toenmalige bedpartner kreeg het meerdere malen voor elkaar. Ook de mannen waren ontzettend verrast.”

Alleen als ik in the mood ben

“Ik kan ook tot mijn hoogtepunt komen door middel van tepelstimulatie. In het algemeen heb ik eigenlijk helemaal geen gevoelige tepels. Ik krijg alleen een borst-hoogtepunt als ik écht in the mood ben. Als hij me teased om met mijn tepels te spelen lukt het vaak wel.”

Alleen mijn linker tepel

“Ik ben een man en ik krijg ook wel eens een borst-hoogtepunt. Mijn vrouw kan me laten komen door aan mijn linker tepel te zuigen. Bij mijn rechter tepel lukt dit niet, tot nu toe in ieder geval. Ik denk niet dat het zo ongewoon is als iedereen denkt.”

Zwanger

“In de tijd dat ik zwanger was overkwam het me vaak dat ik tot een hoogtepunt kwam door het stimuleren van mijn tepels. Nu ik niet meer zwanger ben moet ik echt heel opgewonden zijn om hiervan klaar te komen.”

Ik kan het niet uitstellen

“Als je een beetje je best doet kun je je hoogtepunt uitstellen omdat je er iets langer van wilt genieten. Tijdens mijn menstruatie zijn mijn tepels heel gevoelig en ik hou ervan als hij ermee speelt. Maar ik kan mijn hoogtepunt dan niet tegenhouden, terwijl ik het graag uitstel.”

Lees ook: Ga voor de A-spot voor een intenser hoogtepunt