Ben jij je bruiloft aan het organiseren óf ben je gewoon op zoek naar een beetje wedding inspo? Dan is deze te gekke espresso martini-toren misschien wel iets dat je echt even moet opslaan. Je bruiloft is helemaal compleet als je proost-momentje deze toffe toren bevat.

Wedding organiseren

Bijna iedere vrouw kan uren over fantaseren over haar (toekomstige) bruiloft. Het maakt ook eigenlijk helemaal niet uit of je die verlovingsring al om je vinger hebt óf dat het slechts een droom is. Iedere vrouw heeft wel een aantal dingen op de bucketlist staan. Denk bijvoorbeeld aan een perfecte locatie, de meest prachtige jurk óf een playlist voor tijdens de ceremonie. Zodra die bruiloft dan echt georganiseerd kan worden, is het tijd om op zoek te gaan naar de leuke details. Deze espresso martini-toren is daar een goed voorbeeldje van.

Espresso martini-toren

Ben je nou nog op zoek naar een echte eyecatcher op je bruiloft en kom je daar niet helemaal uit? Dan is het misschien een goed idee om de standaard champagne-toren eens een kleine upgrade te geven. Want uh, wist je dat je de champagne gewoon kunt vervangen voor ieder ander drankje? Waarschijnlijk heb je er nooit eerder over nagedacht, maar gelukkig zijn er soms andere mensen die dit soort geniale ideeën voor je bedenken!

Dit bruidspaar, dat we tegenkwamen op Instagram, koos er namelijk voor om er gewoon espresso martini in te doen! Samen bouwen ze de toren op en gieten ze hem uiteindelijk vol met espresso martini. Uiteraard moest er op het einde even geproost worden. Het bruidspaar pakt de eerste twee glazen, proost op hun huwelijk en neemt de eerste slok. Daarna mogen de andere gasten een glas van de toren pakken!