De uitspraak “Je bent wat je eet” komt zeker in een bepaald opzicht terug op datingsites. Onze voorkeuren voor bepaald eten heeft namelijk impact op de manier hoe we op een romantische manier met elkaar omgaan. Dus het moment waarop jij in je datingprofiel een bepaald voedingsproduct neerzet en de ander heeft dezelfde voorkeur, gaat dit perfect samen. Zeker weten dat jij meer matches krijgt door het plaatsen van jouw favoriete eten in je biografie. Alhoewel sommige voedingsproducten positief voor je profiel zijn, zijn er ook een aantal die juist tegen je kunnen werken. Dit blijkt uit onderzoek van een de datingswebsite Zoosk.

dating femfem

Stijgen of dalen?

Het onderzoek van Zoosk geeft aan dat de etenswaren guacamole, aardappels, chocolade, salade, sushi en nog een hele waslijst aan producten ervoor zorgen dat jouw matches stijgen. Dit waren de beste vijf producten. Zo zorgt guacamole er alleen al voor dat jouw matches stijgen met 144% en chocolade met 100%. Ook zijn er zoals ik aangaf een aantal producten die mensen ervan weerhouden om voor jou te kiezen. Zo zorgt gefrituurde kip voor een daling van 15% en yam voor een daling van 70%. Wie weet er überhaupt wat yam (vergelijkbaar met een zoete aardappel) betekent?

Een ‘foodie’ die van koken houdt

Ben jij toch een echte liefhebber van gefrituurde kip of yam, dan hoef je niet te liegen. Je hoeft niet ineens een guacamole lover te worden als je alleen al misselijk wordt van de gedachte. Zet het er gewoon niet in en kies voor het woord ‘foodie’ dit woord blijkt er namelijk ook voor te zorgen dat jouw inbox volstaat met nieuwe matches. Ook kun je erin vermelden dat je van koken houdt, dit zorgt voor 26% meer berichten in tegenstelling tot de 82% bij het woord ‘foodie’. Ook hoef je zeker niet te verbergen dat je vegetarisch of veganistisch bent op je datingprofiel, dit laat je inbox juist overspoelen met berichten.

i love food femfem

Lees ook:

Deze signalen wijzen erop dat jij een moeilijke vrouw bent om mee te daten