Heb je vaak pech in de liefde en weet je niet goed waar het aan ligt? Dan is het goed om eerst bij jezelf te kijken. Het zou namelijk zomaar kunnen zijn dat jij over bepaalde eigenschappen beschikt waar een man moeite mee heeft. Wij vertellen je welke signalen erop kunnen wijzen dat je een moeilijke vrouw bent om mee te daten.

@jennifersbody
@jennifersbody

1. Je hebt te veel eisen

Je hebt een waslijst met eisen waaraan een man zou moeten voldoen en mannen die hier niet aan voldoen wijs jij per direct af. De juiste man zou je allang tegen gekomen kunnen zijn, maar door jouw kieskeurigheid heb je dit niet eens door gehad. Neem afstand van al je verwachtingen en laat je verrassen door het unieke karakter dat een man kan hebben.

2. Je bent te emotioneel

Wanneer je al je gevoelens meteen op tafel gooit, zal je hem al gauw wegjagen Zorg ervoor dat hij nieuwsgierig wordt en meer over je te weten wil komen.

3. Je houdt te veel van het single leven

Single zijn kan hartstikke leuk en bevrijdend zijn. Jouw vriendinnen zijn je leven en niemand kan daartussen komen. Het is alleen minder goed als je door het leven gaat als de vrouw die met niemand wil daten. Dit zorgt ervoor dat jij je uiteindelijk ontzettend eenzaam gaat voelen. Zeker als al je vriendinnen plotseling een serieuze relatie krijgen.

4. Je bent te gefocust op je werk

Natuurlijk is het goed als je druk bezig bent met je carrière en het behalen van successen. Het is alleen minder goed als heel je leven in het teken staat van je werk en je geen tijd meer hebt voor andere dingen, zoals daten met leuke mannen. Zo krijgt een man al gauw het gevoel dat je geen tijd hebt voor hem en daar zit hij niet op te wachten.

5. Je bent bang en terughoudend

Probeer jezelf niet af te sluiten van de liefde, maar geef jezelf en de ander een kans. Probeer iedere nieuwe man in je leven met een positieve blik te ontvangen en als het niet lijkt te werken, dan werkt het niet. Maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd. En soms is dat het zeker waard.

Weer aan het daten? Probeer deze 4 type mannen dan te vermijden.