Wil je ook zo graag Euphoria kijken maar heb je geen zin in allerlei illegale praktijken? Dan hebben we goed nieuws voor je! De streamingdienst HBO Max komt naar Nederland en dus kun je vanaf 8 maart ein-de-lijk Euphoria kijken in Nederland.

Bron: Euphoria
Bron: Euphoria

HBO Max komt naar Nederland

Nóg een streamingdienst? Hoewel we de tel niet meer bijhouden en we inmiddels een abonnement hebben bij 5 verschillende streamingdiensten is HBO Max echt een must. Hier staan namelijk al onze favo series op die van Netflix zijn verwijderd, en meer! Helaas moeten we nog even geduld hebben tot 8 maart, maar de voorpret kan alvast beginnen!

Hoe kijk je Euphoria in Nederland?

Waarschijnlijk ben je (net als ons) al opzoek gegaan naar manieren hoe je de serie Euphoria kunt kijken in Nederland. Nu gaan er een aantal links rond waarmee je toegang hebt tot de serie, maar die veranderen continu en daarbij zijn ze hartstikke illegaal. Eindelijk kunnen we Euphoria kijken in Nederland zonder struggles, thanks to HBO Max.

Nog meer nieuws

Maar er is meer! Niet alleen Euphoria, maar ook al onze andere faves komen op het platform. Zo kunnen we weer gaan genieten van onze vriendjes en vriendinnen aan de Upper East Side (hallo Serena en Blair) en onze favo vriendengroep uit New York. We hebben het over de serie Friends natuurlijk. Het wordt ons nu dan ook duidelijk waarom Friends opeens van Netflix verdween; HBO Max had namelijk de rechten van de serie gekocht.

Hoe duur is HBO Max?

Heel leuk allemaal, maar hoeveel gaat ons dit kosten? Wat een abonnement in Nederland gaat kosten is nog niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat de inwoners van Denemarken hiervoor €9,30 betalen. We gokken dat in Nederland ongeveer dezelfde prijs zal gelden. Keep you updated!