Love Island is nog maar een aantal dagen geleden begonnen en er zijn nu al twee nieuwe singles in de villa gearriveerd. In de nieuwste aflevering maakten we kennis met Jotti Verbruggen. Een blondine met een bekende naam, want deze knappe lady was eerder samen met een BN’er.

Jotti Verbruggen

Fans van Love Island weten het als geen ander: een nieuwkomer in de villa zorgt altijd voor opschudding. Verschillende Islanders beginnen te twijfelen aan hun koppelpartner en doen hun uiterste best om de nieuwe Islander te leren kennen. De intrede van Jotti gaat hoogstwaarschijnlijk voor veel veranderingen in het programma zorgen. Want wat ziet zij er prachtig uit.

Jotti en Wesley

Behalve haar knappe looks vielen kijkers ook iets anders op. Jotti is namelijk geen onbekende in het showbizzwereldje. De blondine werd eerder al eens gespot met Wesley Sneijder, aangezien de twee het een tijdje heel gezellig met elkaar hadden. Ze verscheen in de roddelbladen vanwege een liefdestripje met Wesley op Ibiza, waar de twee het enorm gezellig leken te hebben.

Tussen Wesley en Jotti is het overduidelijk niets geworden. De blondine is namelijk op Love Island op zoek naar de liefde en hoopt een lange man met bruine haardos te vinden. Wij zijn benieuwd 👀

Lees ook: Yolanthe Cabau doet boekje open over liefdesleven