Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat Yolanthe Cabau en haar ex-man Wesley Sneijder hun scheiding aankondigden. Vanaf dat moment is iedereen nieuwsgierig naar het liefdesleven van Yolanthe. Heeft ze al een nieuwe relatie? Of is ze aan het daten? In een interview met Grazia geeft Yolanthe duidelijkheid en doet ze haar boekje open over haar liefdesleven.

Bron: @yolanthecabau

De liefde is voor altijd

Het was rondom het liefdesleven van Yolanthe erg stil, waardoor veel volgers gingen speculeren over een mogelijk nieuwe vriend. Over deze geruchten en speculaties kan Yolanthe erg duidelijk zijn: “Ik ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen van het leven”, vertelt de brunette aan Grazia. “In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind.”

Yolanthe is inmiddels al drie jaar niet meer samen met Wesley, wat ook de vader van haar kindje is. Wel kan ze nog goed met hem opschieten. “Ik heb een goede band met mijn ex en mijn kind heeft een goede band met zijn vader. En ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd.”

Minder van dat soort mannen

De grote vraag is natuurlijk dan wel, staat de knappe Yolanthe open voor de liefde? “Ik geloof dat het leven loopt zoals het moet lopen. Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren”, stelt ze. “Ik heb best veel vrijgezelle vriendinnen. Allemaal spontane, knappe, lieve, fantastische, ondernemende vrouwen. Dan denk ik weleens: waarom komt er nou geen leuke man in hun leven? Andersom hebben zij dat bij mij natuurlijk ook. Misschien zijn er gewoon minder van dat soort mannen…”

Lees ook: Binnenkijken: dit is het prachtige penthouse van Yolanthe Cabau in LA