Dua Lipa heeft bij de Grammy’s 2021 veel losgemaakt. Al haar fans dachten namelijk dat ze met haar lover Anwar Hadid de Grammy’s zou bijwonen, maar dit liep toch wat anders. Schokkend genoeg was Dua’s partner tijdens de Grammy’s niet haar vriend Anwar Hadid, maar iemand anders. Dua woonde het Grammy’s 2021 evenement bij met haar muziekmanager Ben Mawson. Wij waren benieuwd met wie Dua Lipa nog meer samen is geweest en daarom hebben wij voor jullie alle knappe exen van Dua Lipa op een rijtje. Oelala. 

bron: @dualipa
bron: @dualipa

 Isaac Carew van 2013 tot 2019

bron: pinterest.nl
bron: pinterest.nl

Dua Lipa’s eerste vriendje was model en chef-kok Isaac Carew. Dua en Isaac Carew hadden echter een knipperlicht relatie met elkaar. Ze gingen voor het eerst uit elkaar in 2017, waarbij Dua Lipa de liefde vond met de leadzanger van rockband LANY, Paul Klein. Na en tijdje gingen Dua en Paul uit elkaar en herenigde ze weer met Isaac voor een jaar. In juni 2019 hebben de twee officieel hun relatie verbroken.

Paul Klein van 2017 tot 2018

bron: @paulsonklein
bron: @paulsonklein

Zoals ik al vertelde is Dua Lipa een jaartje samen geweest met Paul Klein toen ze een korte breuk had met Isaac Carew. De twee hadden elkaar ontmoet op het Britse Summertime Festival in juli 2017. Het stel viert zelfs een heerlijke kerst samen in Londen. Hun liefde was echter van korte duur omdat Dua Lipa en Paul Klein in januari van 2018 uit elkaar gingen. Snel hierna herenigde Dua Lipa zich dus weer met Isaac.

Dua Lipa en Anwar Hadid

bron: people.com
bron: people.com

Ook Dua en Anwar Hadid (broer Bella en Gigi Hadid) ontkomen er niet aan, want via verschillende bronnen denken we dat de twee een pauze hebben ingelast na een relatie van twee jaar. Dit meldt een bron aan People. ‘Dua en Anwar brengen apart hun tijd door. Ze proberen hun relatie uit te vogelen’, vertelt een bron aan het platform.

Het stel heeft al een tijdje niks laten horen dus we kunnen niks met volle zekerheid zeggen. Maar volgens The Sun zou het koppel elkaar al acht weken niet hebben gezien door hun drukke schema’s. Een bron vertelde het volgende toen aan The Sun: ‘Het koppel speelde vorige maand met het idee om er een punt achter te zetten. Het vele reizen en van elkaar gescheiden zijn blijkt zwaarder dan gedacht. Hun relatie verkeert nu in een crisis en het lijkt op de klippen te lopen.’

Lees ook: Dit bizarre bedrag verdient Dua Lipa per dag