Dat Expeditie Robinson-kandidaat Chatilla van Grinsven niet helemaal geliefd is bij de kijkers, was al wel duidelijk. Maar daar is de professionele basketbalspeler niet heel erg onder de indruk van. “Ik kan daar enorm om lachen”, vertelt ze aan tafel bij HLF8.

Chatilla van Grinsven haat Expeditie Robinson
Bron: Expeditie Robinson

Haatreacties

Chatilla van Grinsven is één van de deelnemers van Expeditie Robinson en aan haar topsportmentaliteit kun je wel stellen dat het een pittige tante is. De basketbalster heeft de afgelopen paar afleveringen een hoop vrouwen eruit gestemd. Na Susan Radder, Kirsten Westrik en Laura Vlasblom, vertelde ze liever geen vrouwen meer weg te willen sturen. Ze stemde echter wel op Liza Sips, waarna ze volgens kijkers “acteerde” alsof ze Liza zo ging missen. “Ik ga je missen”, waren haar laatste woorden tegen Liza.

Dat konden Expeditie Robinson kijkers niet hebben en brandden los op Twitter. Dat Chatilla niet zo lekker in de smaak valt, is dus best wel duidelijk. Kijkers zijn daarom ook wel blij dat Chatilla vorige week naar afvallerseiland gestuurd werd. Maar al die haatreacties, dat neemt Chatilla niet al te serieus.

Het artikel gaat verder onder de Tweets. 

‘Ik kan daar enorm om lachen’

Wat Chatilla niet begrijpt, is dat de kijkers een spelletje zo persoonlijk nemen. Ze neemt de reacties daarom ook niet al te serieus: “Ik kan daar dan enorm om lachen”, vertelt ze. En er zijn gelukkig niet alleen maar haters, want ze krijgt alsnog van meerdere kijkers “heel veel liefde toegestuurd”. Gelukkig maar!