We zitten nog midden in het nieuwste seizoen van Expeditite Robinson, maar wij kijken stiekem al verder! Want goed nieuws: Expeditie Robinson krijgt All Stars Edition met oud-deelnemers, volgens Yvonne Coledeweijer. Omg!

All Stars Edition

Yvonne Coledeweijer liet aan haar volgers op Instagram weten over de plannen voor het nieuwe seizoen. Al onze favorieten ex-finalisten in één seizoen; sounds like paradise! (of de hel op aarde).

The Battle Of The Fittest

Eerder deze week werd al bekend dat Art Rooijakkers en Geraldine Kemper een online Videoland  versie gaan presenteren van Expeditie Robinson. Grote kans dat het gaat om deze All Stars versie! Volgens Yvonne zou het draaien om “The Battle Of The Fittest”. De ultieme battle om er achter te komen, wie nou écht de titel als winnaar van de Expeditie verdient.

Kay Nambiar

Volgens Yvonne zouden de opnames plaats vinden in Zanzibar. Daar zijn namelijk eerder deze zomer al opdrachten geïnstalleerd. De crew is deze week al gearriveerd op locatie en de cast volgt deze week nog. Maar nog meer goed nieuws: volgens een spion zou Kay Nambiar meedoen aan dit seizoen! Hij won in 2015 de expeditie van de andere finalisten Krystl Pullens en Ferry Doedens.

Instagram: lifeofyvonne
Instagram lifeofyvonne

“Vanaf het bankie”

Voor Yvonne zelf is het in ieder geval niks: “Ik ben 2 keer gevraagd, maar dit lijkt mij hel op aarde. Ik kan letterlijk niks van die spelletjes en ik ben bang voor hoogte, insecten en heb zelfs thalassophobie (angst voor open water en alles wat daaronder zit). Doe mij maar lekker thuis vanaf het bankie”, reageert ze op Instagram.

Wij hopen in ieder geval dat Yvonne gelijk heeft, en kunnen niet wachten op dit speciale seizoen!

Lees ook: Say what? Expeditie Robinson werd niet opgenomen op onbewoonde eilanden