Aandacht is aandacht. Of dit nu positief of negatief is, voor veel influencers is dit de manier om brood op de plank te krijgen. Maar hoe is het nu om jong, bekend én gehaat te zijn? In de nieuwe Videoland-documentaire Please Hate Me laten Temptation’s Fabiola en EOTB’s Lisa zien hoe zij omgaan met deze fame. 

Please Hate Me

Temptation’s Fabiola en EOTB’s Lisa krijgen eigen programma?

In de wereld waarin we leven gebeurd er veel online. Veel mensen zoeken naar erkenning en waardering, of gewoon aandacht. Benieuwd hoe het is om als influencer hier mee om te gaan? Kijk dan vooral naar de nieuwste documentaire van Videoland!

Fabiola Volkers

Fabiola kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan Temptation Island, waar ze Niels voor haar won. Lang hield dit niet tot stand, maar Fabiola was nog niet vergeten. Met haar opvallende video’s, en foto’s zorgde Fabiola ervoor dat ze in the picture bleef. Haar foto’s en video’s zorgde voor veel ophef, en zorgde er zelfs voor dat haar Instagram verwijderd werd. Maar Fabiola is niet van je beeldscherm te verwijderen. De realityster heeft een nieuw account en is zelfs te zien op Tiktok en Onlyfans.

Lisa Sace

Ook Lisa Sace, EOTB-ster, is te zien in de nieuwe documentaire. Lisa zette de boel op stelten in seizoen 3 van Ex On The Beach en pakte al snel haar titel als Psycho B*tch. Nu lijkt de realityster het toch wat rustiger aan te pakken en heeft ze al een tijdje een relatie met Jay Zwarts. Lisa is nog regelmatig te zien op ons beeldscherm zo ging ze laatst nog viral op Tiktok.

Please Hate Me Lisa Sace

Please Hate Me

Dat realitysterren als Fabiola en Lisa een hoop haat over hen heen krijgen is je vast wel bekend. Maar is deze haat ook een dealbreaker voor de sterren? Dit is voor hen namelijk dé manier om geld te verdienen. Beter negatieve aandacht dan geen aandacht, toch? Fabiola en Lisa doen er in de documentaire uitspraak over. Van dichtbij mogen wij een kijkje in hun leven nemen, en zien hoe deze generatie hatewatch celebrities, hier aan verdienen en hun eigenwaarde aan ontlenen. Jong, bekend en gehaat, waar trek je de grens?

Naast Lisa en Fabiola doen ook nog Jay Zwarts en Bella Arino een boekje open. Vanaf 29 december is de documentaire te streamen. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Lees ook: Nederland krijgt nieuw realityprogramma en Rijk Hofman is het gezicht