Voor alle Temptation Island, Ex On The Beach en Love Island lovers opgelet: er komt een nieuwe realityserie gepresenteerd door Rijk Hofman en Loiza Lamers: Singletown! De show is anders dan we gewend zijn, wat voor een hoop drama zorgt..

singletown

Rijk Hofman en Loiza Lamers

Het programma wordt gepresenteerd door Rijk Hofman en Loiza Lamers. De twee hebben er onwijs veel zin in. “The word is out. Supertrots dat ik eindelijk mag aankondigen dat ik samen met Rijk Hofman het nieuwe presentatieduo mag vormen voor de Nederlandse versie van de populaire Discovery-serie Singletown. Zo onwijs veel zin in dit nieuwe avontuur en ik kan niet wachten om dit programma te gaan maken”, laat Loiza weten op haar Instagram

Singletown

In Singletown volgen we vijf stellen die hun relatie tijdelijk op pauze zetten, om erachter te komen of het single leven hun beter bevalt. De stellen worden gemixt en door tweeën gesplitst. Er zijn dus twee appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan. Wat ze niet weten is dat de appartementen zich onder elkaar bevinden. Ze kunnen elkaar dus gewoon tegenkomen in bijvoorbeeld de lift.. Net als bij Temptation Island worden de koppels geconfronteerd met beelden, maar om het nog spannender te maken zijn de appartementen van glas. Het kan dus voorkomen dat je opeens jou ex met een ander ziet daten.. Dat wordt gegarandeerd drama!

Het echte leven

Maar wat maakt deze realityserie nou zo leuk? De redactie van Beautify vroeg het aan Rijk: “Het ordinaire is er uit. Het ‘verkloten’ van relaties is er ook uit, want ze zijn volledig single. De singels worden dan ook niet verleid en ze leven niet in hun eigen bubbel. Bij een programma als Temptation Island dan heb je alleen maar verleiders en that’s it. Dit is meer het echte leven.”

Kandidaat in plaats van presenteren?

Of we de twee ooit in een reality programma zullen zien? “Nou, zeg nooit nooit. Ik zou me daar nu niks bij voor kunnen stellen, want ik ben hartstikke verliefd op mijn vriend”, vertelt Loiza. Voor Rijk is het wel een duidelijke nee: “Het proces dat snap ik. Soms heb je die pauze gewoon nodig, maar van mij hoeft dat allemaal niet gefilmd te worden.”

Reactie video’s

Rijk Hofman kennen we natuurlijk allemaal van zijn Youtube kanaal, podcast en zijn eerdere werk als presentator. De YouTuber maakt reactie video’s van andere realityseries zoals, Temptation Island, De Bachelor(ette) en Love Island. Zou Rijk ook video’s gaan maken over deze serie? Wij hopen het stiekem wel!

Kijk de trailer van Singletown hier beneden.

Lees ook: Vrouwen in programma denkend at ze gaan trouwen met prins Harry