Fabiola Volkers deelde gisteren leuk nieuws met haar Instagram-volgers. De realityster die we allemaal kennen van programma’s als Temptation Island en Echte Meisjes in de Jungle heeft namelijk haar eigen huis gekocht! Eerder deelde ze dit nieuws ook al in haar Instagram Stories, maar nu is het echt officieel haar huis.

Fabiola Volkers goed nieuws huis kopen
Bron: @fabiola.volkersofficial

Eerste huis gekocht

Het gaat blijkbaar zo goed met Fabiola haar carrière dat ze nu dus zelf een huis kan kopen. Het delen van steamy foto’s en het meedoen aan reality programma’s levert dus meer op dan we ooit zouden verwachten. En dat mensen haar onderschatten, had Fabiola zelf ook al door.

Ze had namelijk eerder al op haar stories gedeeld dat ze een huis gekocht heeft. “Wie had dat nou ooit verwacht? Fabiola zonder diploma, altijd dom en blond geschat, koopt haar eigen huis op 22-jarige leeftijd”, schreef ze bij een filmpje van zichzelf.

It’s official

Maar nu heeft ze dus ook een foto op haar Instagram geplaatst met het leuke nieuws. Je ziet Fabiola op de foto de papieren ondertekenen waardoor het nu echt officieel is.

In de caption schrijft ze: “It’s official first house. Fall down seven times, stand up eight times, geloof in jezelf en je kan alles bereiken” Wij zijn superblij voor Fabiola en misschien zien we binnenkort nog een housetour van haar eerste huis!

Fabiola in First Dates

We hebben Fabiola ook recent kunnen zien in het programma First Dates in een speciale Valentijn VIPS-aflevering. Hier ging ze op date met Yoachim die duidelijk niet op zijn mondje gevallen was.

Hij durfde haar alles te vragen, maar gelukkig kan Fabiola dat ook gewoon aan. Hij vroeg namelijk aan de blondine: “Heb je eigenlijk veel aan jezelf laten doen?” Sommige mensen zullen dit misschien een heftige vraag vinden, maar Fabiola maakt er geen geheim van en vertelde gewoon welke cosmetische ingrepen ze heeft laten doen.