Het is nog geen maand geleden dat Fabiola Volkers wereldkundig maakte dat ze weer als single door het leven gaat. De blondine had een hot girl summer op de planning, maar dit was blijkbaar van korte duur.

fabiola volkers nieuwe vriend
Bron: Echte Meisjes in de Jungle

Single and ready to mingle

Uiteraard kennen we Fabiola Volkers van origine door Temptation Island, maar nadat ze opnieuw haar tv-debuut maakte bij Echte Meisjes in de Jungle, is de beauty nóg populairder geworden. Haar privéleven ligt sindsdien onder een vergrootglas en al haar (bijna) 90.000 volgers willen alles van de influencer weten.

Ondanks dat Fabiola zich op Instagram behoorlijk bloot geeft, blijft ze over haar liefdesleven behoorlijk stil. Zo had ze een lange tijd een relatie met een (voor ons) onbekende jongen, maar liet ze een maand geleden weten dat er een einde aan dit sprookje was gekomen. “Ik ben weer vrijgezel”, deelde Fabiola bij een pikant kiekje van zichzelf. “Let’s start hot girl summer.”

Nieuwe liefde gevonden

Waar wij bij een ‘hot girl summer’ denken aan een zomer vol feesten, flirten, zoenen en wilde avonden, liep dit bij Fabiola wel even anders. De blondine was precies één maand van de markt, tot ze alweer de nieuwe liefde vond. Op Instagram dook namelijk een romantisch kiekje van Fabiola en haar nieuwe vlam op. De twee lijken te vertoeven op Mallorca en poseren dicht tegen elkaar aan. Bij de foto schrijft de realityster geen tekst, maar er pronkt alleen een felrood hartje in de beschrijving.

Volgers vragen zich dan ook af: wie is deze man? “Nieuwe vlam?”, lezen we in één van de comments. Waarop Fabiola laat weten: “Jaa, back and better ❤️” Kunnen we hieruit opmaken dat Fabiola weer terug is bij haar ex, of niet?